Cerrar

es | val   

XVIII Congrés sobre Adhesió i Adhesius

20-22 setembre Barcelona

Comienzo: el miércoles, 20 de septiembre de 2017 a las 08:30
Finaliza: el viernes, 22 de septiembre de 2017 a las 14:45

Dónde:

Hotel Alimara, Barcelona

Berruguete, 126

Barcelona (Barcelona)

Mostrar ampliado

XVIII-Congreso-Adhesivos

XVIII-Congreso-Adhesivos

La tecnologia dels adhesius s’ha desenvolupat a gran velocitat en les dues darreres dècades i aquest procés s’està accelerant amb l’ús massiu dels materials composts en la fabricació d’estructures cada cop més complexes i de major responsabilitat. La importància que té l’aplicació dels adhesius quan s’està realitzant el disseny d’un producte és fonamental, ja que d’allò depèn tant la viabilitat del producte como la pròpia concepció d’aquest.

Fa més de quinze anys, des de la Universidad Carlos III de Madrid, es va llançar la idea de realitzar unes "Jornades d’Adhesió i Adhesius". La necessitat de col·laborar amb aquest camp de la ciència i la tecnologia ha sigut el motor de les successives edicions dels congressos anuals que s’han anat realitzant en diverses ciutats espanyoles.

En aquesta ocasió, el Grupo Español de Adhesión y Adhesivos (GEAA), ha confiat l’organització del XVIII Congrés d’Adhesió i Adhesius a l’Asociación Española de Fabricantes de Colas y Adhesivos (ASEFCA), el qual se celebrarà a Barcelona els dies 21 i 22 de setembre de 2017.

Alhora, el Grupo Español de Adhesión y Adhesivos organitza el dia 20 de setembre un Workshop sobre "Segellant i Adhesius" que comptarà amb la participació d’investigadors i empreses d’especial rellevància en relació amb aquest tipus de productes i les seues diferents aplicacions industrials.

S/V
visitas hoy 5 · visitas total 533

Usuario: comunicacioninescop

Empresa: INESCOP

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/09/2017 14:10

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=12550

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 11:53

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar