Cerrar

es | val   

Cursos de capacitació de valencià i anglés al laboratori d'idiomes de la UMH

S'impartiran quatre assignatures,una serà presencial i la resta online

el martes, 16 de enero de 2018 de 09:30 a 23:59

Dónde:

Laboratorio de Idiomas UMH

Avenida de la Universidad s/n

Elx/Elche (Alicante)

Contacto:

www.idiomasumh.es | info@idiomasumh.es

Mostrar ampliado

Las clases presenciales comenzarán el 19 de febrero y terminarán la segunda semana de mayo. Las sesiones online también empezarán el 19 de febrero

Las clases presenciales comenzarán el 19 de febrero y terminarán la segunda semana de mayo. Las sesiones online también empezarán el 19 de febrero

El dimarts, 16 de gener, finalitza el període de preinscripció per a l’octava edició dels cursos de Capacitació en valencià, angles o ambdós idiomes, organitzats pel Laboratori d’idiomes de la UMH. Es tracta d’un certificat de capacitació d’ensenyança que ha de posseir qualsevol opositor a personal docent no universitari, en valencià o en anglés, segons cada cas. Els interessats en matricular-se en aquestos cursos, tant els procedents de la comunitat universitària com els externs, han de realitzar la preinscripció al següent enllaç:www.idiomasumh.es/capacitacion/capacitacion-viii.

Per a inscriure’s en aquest curs, els interessats hauran d’estar en possessió d’un títol universitari i/o d’un títol de Cicle Formatiu de Grau Superior. A més hauran d’acreditar el nivell C1 en el cas del valencià i el B2 si parlem de l’anglés. Els cursos de capacitació en valencià s’oferiran als quatre campus de la UMH: Elx, Sant Joan d’Alacant, Orihuela i Altea, i els d’anglés als campus d’Elx i Sant Joan d’Alacant.

Durant el curs, s’impartiran quatre assignatures: tres de les mateixes es realitzaran de manera online i l’altra serà presencial. Les sessions online començaran el 19 de febrer. Aquelles persones que estan en possessió del títol de “Master Universitari en Formació del professorat per a l’ESO, Batxillerat, FP i Ensenyança d’idiomes” de qualsevol universitat espanyola, podran convalidar el 100% de les assignatures online, de tal manera que únicament hauran de superar la part presencial.  

Per la seua part, les classes presencials començaran el 19 de febrer i finalitzaran la segona setmana de maig. Durant aquest període, els inscrits aprendran, entre altes habilitats, tècniques pedagògiques que els permetran impartiran matèries escolars en valencià i/o anglés.

La superació d’aquest curs, permet d'obtenir el Títol d’Expert Universitari en Competència professional per a l’ensenyança en llengües (valencià i/o anglés). Després de l’examen presencial del bloque 2, que es realitzarà a finals de maig, els alumnes que superen el curs, podran arreplegar en les instal·lacions del Laboratori d’idiomes, el seu certificat, expedit directament per la UMH. Aquells alumnes que ho desitgen, podran sol·licitar l’expedició del Títol d’Expert al Servici de Gestió d’estudis de la UMH.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.912

Usuario: FundacionQuorum

Empresa: PARQUE CIENTÍFICO DE LA UMH DE ELCHE

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 20/12/2017 14:32

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=12945

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:27

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar