Cerrar

es | val   

Taller “Alternatives de finaçament per a una Startup”

Pedro Bisbal

Tallers de la programació del Coworking EOI Elx IV

el martes, 13 de febrero de 2018 de 09:30 a 14:30

Dónde:

Escuela de Organización Industrial

Aula de formación

C/ Presidente Lázaro Cárdenas del Río nº 3

Elx/Elche (Alicante)

Contacto:

cwelche@eoi.es

En aquest taller l’emprenedor aprendrà les claus y els reptes de l’economia col·laborativa: consum col·laboratiu, fabricació digital, coneixement obert i finances P2P, sectors que transformen la nostra manera de viure, treballar i crear.

Actualment, s’ha posat de manifest que una economia basada en el paradigma del creixement infinit i l’acumulació de bens és, per la seua pròpia definició, insostenible. L’economia col·laborativa, definida com el conjunt de pràctiques i models econòmics basats en estructures horitzontals i comunitats, emergeix com una alternativa amb ràpid creixement que transforma la nostra manera de viure, treballar i crear. 

En aquest context de canvi i transformació, mentre alguns negocis s’estanquen i paralitzen, una gran quantitat d’oportunitats sorgeixen quasi cada dia, això permet la creació de mercats totalment nous.

A aquest curs, l’emprenedor aprendrà què és l’economia col·laborativa i quins son els seus principis. Informació detallada sobre el consum, producció, finances i els projectes de coneixement oberts més interesants de tot el món. S’incidirà en les claus pera a emprendre, es veuran casos d’èxit i casos que han suposat aprenentatge.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 642

Usuario: asunciong86

Empresa: Escuela de Organización Industrial (EOI)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 25/01/2018 16:29

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=13114

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 21:02

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar