Cerrar

es | val   

3 claus per a emprendre amb èxit

3 claves para emprender con éxito

el jueves, 07 de febrero de 2019 de 10:00 a 13:30

Dónde:

CEEI Elche (Centro Europeo de Empresas e Innovación)

Ronda Vall de Uxó, 125

Elx/Elche (Alicante)

Plazo finalizado

Introducció

El CEEI Elx t’invita a participar en aquesta jornada a la qual tindràs l’oportunitat de compartir amb experts, temes que segurament siguen molt útils per a la gestió i desenvolupament del teu projecte emprenedor. D’altra banda, si no estàs emprenent et serviran per adquirir coneixements que poden ajudar-te a nivell professional, independentment de l’activitat a la que et dediques actualment.

 

 

Contingut

Durant aquesta jornada, es tractaran els següents temes:

  • Oratoria moderna. És la que ajuda a connectar, enamorar i posicionar al mercat. Alberto Aguelo compartirà claus per a parlar en públic amb eficiència i confiança. Et mostrarà les tècniques més avançades per a donar-te a conèixer i posicionar-te com a emprenedor gràcies a la paraula per mitjà de recursos orals, llenguatge no verbal i control de la veu.
  • La correcta gestió comercial és el pilar fonamental per a l’èxit econòmic de qualsevol emprenedoria. A la seua ponència, Joel Pinto compartirà conceptes que són necessaris per a entendre les vendes com una conseqüència natural d’un procés comercial ben realitzat. A més, explicarà com les vendes són un senzill procés comunicacional que s’establix entre l’empresa i el mercat.
  • Les xarxes socials són actualment una eina molt important per a la promoció i desenvolupament de qualsevol emprenedoria. A la seua ponència, Judith Acosta, desenvoluparà els conceptes més importants que hem de tenir en compte a l’hora de realitzar una correcta i efectiva gestió de les xarxes socials que promoga els nostres projectes i afavorisca el desenvolupament de profundes relacions i aliances amb el nostre públic objectiu.

 

 

Dirigit a: 

Qualsevol persona que vulga emprendre un projecte així com aquelles persones que busquen noves eines per al seu model de negoci actual.

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
S/V
visitas hoy 3 · visitas total 2.279

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 08/01/2019 11:49

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=14551

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar