Cerrar

I Jornada Empresarial “Catarroja Innova”

Subida el lunes, 18 de abril de 2016

Imagen originalResolución: 772 x 409 Tamaño: 71.379Kb.
[;;;]I Jornada Empresarial “Catarroja Innova”[;;;]

Aquesta Jornada té com a objectiu parlar de la Innovació i de l´Emprendedurisme per part de tots els agents socioeconòmics de la zona amb la finalitat de generar sinèrgies. Per això, iniciarem la Jornada amb una dinamització grupal on detectar i analitzar els reptes i oportunitats que ofereix la localitat i la comarca de L´Horta Sud pel teixit empresarial i comercial, on ens acompanyarà, entre altres personalitats, el Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperació, el Sr. Francisco Alvárez Molina. A continuació, donarem pas als diferents ponents que explicaran diferents línees de suport als emprenedors i a les empreses que decideixen innovar en els seus negocis.

Al migdia, comptarem amb la presència del Director General de Comerç i Consum, el Sr. Ignasi Costa Pina, que ens explicarà la línees de treball de la Direcció General i ens avançarà les diferents ajudes i subvencions al sector. A continuació, se impartirà un taller per la "Cámara de Valencia", dirigit als comerciants, amb tècniques per a l´innovació. I per finalitzar, a primera hora de la vesprada, tindrem una taula redona moderada per les associacions de la localitat (AECA I ACYPE), on diferents empresaris/àries explicaran les seves experiències.

A aquesta Jornada assistiran empresaris/àries, comerciants, treballadors/as, estudiants, directors/es de centres educatius, tècnics/ques, presidents/es d'associacions, cooperatives, organismes públics, polítics/ques, és a dir, una mostra social representativa, que permeta l'estudi i anàlisi de les diferents variants per al desenvolupament de l'economia local.

És per això, que comptem amb la seva presència en la Jornada el dijous 5 de maig, en el Teatre Auditori de Catarroja.

INSCRIPCIÓ

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.499

Usuario: AdmonVlc

Canal: CEEI Valencia

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=26&n=49366

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar