Cerrar

es | val   

Autodiagnostica't! Coneix les teues debilitats i fortaleses

Emplena els autodiagnòstics i sol·licita assistència tècnica

Publicado por opoveda
martes, 02 de septiembre de 2014

Mostrar ampliado

AUTODIAGNOSTICOS INFO

Haz clic en la Imagen para volver a la Home de Autodiagnósticos.

Ara, tens l’oportunitat de conèixer els teus punts forts i dèbils com a emprenedor, així com el grau de maduresa de la teua idea de negoci o del teu projecte d’internacionalització, l’excel·lència del disseny o el posicionament de la teua pàgina web o bloc. Tot plegat, per mitjà d’unes ferramentes útils, autodiagnòstics, que et permetran emprendre el teu camí professional de la millor forma possible.

 

De moment, tens disponibles 7 modalitats d’autodiagnòstics sobre diversos aspectes com: el caràcter emprenedor, la viabilitat de la idea, el disseny del producte i la marca, el posicionament a internet i la capacitat exportadora i d’internacionalització. Emplena el que millor s’adapte a les teues necessitats i sol·licita assistència tècnica per mitjà d’una cita. D’aquesta forma, podràs rebre recomanacions i assessorament de la mà d’experts.

 

Gràcies a aquests tests o autodiagnòstics pots:

 

- d’una banda, disposar d’un informe de recomanacions d’acord a les respostes que hages donat a les diverses qüestions plantejades. Informe que podràs trobar al “Box” del teu compte d’usuari, i

 

- d’altra banda, rebre atenció personalitzada, tant de forma individual como en grup, per part de professionals per comentar-te els resultats del test i oferir-te recomanacions i consells segons l’àmbit de l’autodiagnòstic.

 

Como ja hem comentat, els informes es poden obtenir i imprimir en el compte d’usuari, o bé sol·licitant entrevista a qualsevol dels CEEI de la Comunitat Valenciana els qui, alhora, podran oferir aquestes recomanacions i consells.

 

AUTODIAGNOSTICA’T!:

 

- Test de la  Persona Emprenedora

 

- Test de la Idea de Negoci

 

- Test de Disseny

 

- Test d’Internacionalització

 

- Test de Posicionament (SEO)

 

- Responsabilitats dels emprenedors

 

- Test "treball en equipo o emprenedor col·lectiu"

5
visitas hoy 7 · visitas total 6.081

Usuario: opoveda

Canal: CEEI Elche

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=63&n=947

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar