Cerrar

es | val   

El Consell Valencià de l'Emprenedor presenta el Mapa de l'Empreniment de la Comunitat

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el jueves, 29 de diciembre de 2016 a las 15:01

Mostrar ampliado

Imagen Consejo Valenciano Emprendedor CV

Imagen Consejo Valenciano Emprendedor CV

El Consell Valencià de l'Emprenedor ha presentat el Mapa de l'Empreniment de la Comunitat Valenciana, que reflecteix tot l'ecosistema emprenedor i analitza les fortaleses i debilitats del mateix, i ha traçat un pla per a consolidar les empreses en fase de creixement. Aquest pla proposa oferir millors serveis i de més valor afegit, i aconseguir finançament.

En aquest sentit, el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha explicat que "l'estudi posa de manifest que hi ha saturació i solapament d'entitats que promouen o treballen l'emprenedoria en la seua fase inicial però falten entitats que assessoren o donen servei a les fases de creixement. Sí que atraiem emprenedors amb més de 100 entitats que els inicien, els acollim amb qualitat de vida, bones universitats, però no vam aconseguir retenir-los ni que es facen grans ací ".

Climent, ha anunciat que "el Mapa de l'Empreniment passarà a ser un model i una nova estratègia per a optimitzar l'ecosistema emprenedor valencià basada en la coordinació entre els agents públics i privats, a través del Consell Valencià de l'Emprenedor, en ampliar el foment de l'emprenedoria també cap a sectors tradicionals i cap a l'àmbit social, i en modernitzar els nostres sectors productius ".

El conseller ha recordat que "aquest Mapa i la nova estratègia conjunta de totes les institucions, des de la col·laboració i la transversalitat, eren un dels objectius acordats pel Consell a Torrevieja el passat 8 de juliol, i un repte mai abans aconseguit". En aquest sentit ha ressaltat el treball exhaustiu realitzat per aquest estudi, amb múltiples meses de negociació en què han participat més de 110 entitats.

Mesures proposades

Després de l'anàlisi de les conclusions del Mapa en el Consell Valencià de l'Emprenedor, s'han proposat una sèrie de mesures. Entre elles, la Conselleria d'Economia Sostenible ja ha posat en marxa de manera urgent una plataforma única per accedir a la informació i l'itinerari a seguir per part dels emprenedors, i per 2017 està previst un sistema per a analitzar els indicadors de l'ecosistema emprenedor, des de l'àmbit local fins a l'internacional.

El conseller ha assenyalat que "a més de la coordinació entre les entitats que treballen l'emprenedoria sota el mantell de l'Observatori, també anem a crear vincles en xarxa per potenciar l'emprenedoria social, modernitzar els sectors productius i aconseguir finançament".

Climent ha anunciat també accions pilot "com fer pedagogia de la sostenibilitat sobre la petjada social, mediambiental i el retorn econòmic, fomentar noves formes de finançament basades en els resultats i no en les activitats desenvolupades, i aprofitar els espais públics i infraestructures per fomentar l'emprenedoria ".

 

Fuente original del contenido:

Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball  
GVA  

http://www.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=695129  

5
visitas hoy 1 · visitas total 6.315

Usuario: prc

Empresa: Red CEEI Comunitat Valenciana

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 29/12/2016 15:01

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=13249

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 05:04

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar