Cerrar

es | val   

ROIS Medical s’adhereix a l’Institut de Biomecànica de València

La empresa fou mentorada en els seus orígens per CEEI Elx

Publicado por xaviermas
martes, 01 de agosto de 2017 a las 13:38

Mostrar ampliado

Logo Rois Medical

ROIS Medical

L’empresa emergent il·licitana ROIS Medical inicia una etapa de col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València (IBM). Aquest treball conjunt té com a objectiu la realització d’un estudi ergonòmic i d’anàlisi de risc de la cadira de rodes elèctrica Kahlo. Un producte que incorpora com a gran innovació un mecanisme de grua que permet el desplaçament de l’usuari des de la cadira a qualsevol altre lloc. Tot el procés, a més, es duu a terme sense que la persona cuidadora haja de realitzar cap tipus d’esforç. El dispositiu, tal i com s’ha dissenyat, proporciona una major seguretat i més autonomia als usuaris.

La cooperació amb l’IBV pretén aprofitar els coneixements científics i tècnics del camp de la biomecànica i té com a darrer objectiu l’impuls de la innovació tecnològica. D’aquesta forma, el producte referit –la Cadira de rodes elèctrica de transferència Kahlo– podrà completar la seua fase de certificació i aproximar-se al moment de posada en el mercat.

ROIS Medical va iniciar la seua trajectòria gràcies al treball de mentorització activa del CEEI Elx. Amb l’ajuda obtinguda, va guanyar un dels premis “Noves idees empresarials” que atorga Fundeu. Actualment, l’empresa desenvolupa la seua activitat al Parc Tecnològic de la Universitat Miguel Hernández i compta amb una subvenció de l’Empresa Nacional d’Innovació S.A.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.667

Usuario: xaviermas

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 01/08/2017 13:38

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=14398

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 09:30

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar