Cerrar

es | val   

Els Focus territorials del CEEI Elx concreten els seus programes

Benidorm, Benejússer, Alacant i Dénia són els municipis on se celebraran els actes

Mostrar ampliado

Reunión Focus Marina Baixa 2017

Reunión Focus Marina Baixa 2017

Mostrar ampliado

Reunión Auditorio de Benejúzar Focus Vega Baja

Reunión Auditorio de Benejúzar Focus Vega Baja

Mostrar ampliado

Reunión Focus Marina Alta

Reunión Focus Marina Alta

En els dos darrers mesos, el CEEI Elx ha seguit coordinant diversos focus comarcals a la província d’Alacant.

De fet, gracies a la col·laboració de les diferents entitats de les comarques implicades, s’han confirmat les dates i la localització d’aquests actes.

En relació al Focus Pime i Emprenedoria Marina Baixa, en la darrera reunió que vàrem mantindre el passat 13 de juliol, es va confirmar l’Ajuntament de Benidorm, com a lloc de celebració i la data per a la seua celebració: el 27 de setembre de 2017. Aquest Focus, el programa del qual es publicarà properament, se centrarà en el Turisme i el Comerç Innovador. Per a aquest acte, s’han involucrat les entitats següents: Ajuntament de Benidorm, La Caixa, Ajuntament d’Alfàs del Pi, Invatur, Memba, AICO, Club Empresarial La Marina, Jovempa Marina Baixa, i ABRECA-COBRECA.

El Focus sectorial que es durà a terme al Baix Segura, ja és també una realitat. El passat 20 de juliol, es va mantindré una reunió amb els agents implicats i es va decidir que el 18 d’octubre es realitzaria aquest Focus a Benejússer, dins de Benejúzar Experience, un esdeveniment que té com a objectiu el foment del desenvolupament local del municipi i les seues empreses. Aquesta iniciativa contempla un ampli programa d’activitats dirigides a distints públics que es desenvoluparan al llarg del mes d’octubre. Una d’elles serà el Focus Pime i Emprenedoria i tindrà com a temàtica central la indústria agroalimentària. Forma part del seu comitè organitzador Convega (Consorcio para el desarrollo económico de la Vega Baja), que representa 25 ajuntaments de la comarca, i entre els que cap destacar la participació activa de l’Ajuntament de Benejússer i de l’Ajuntament de Xacarella.

El Focus de la comarca del Alacantí, també confirmat, serà el proper 24 d’octubre a Las Cigarreras d’Alacant. La secretaria tècnica d’aquest acte està sent gestionada per l’Ajuntament d'Alacant i, a més, hi ha més de 30 entitats de la comarca involucrades. L’eix central d’aquest focus són les Indústries creatives i culturals.

Finalment, el passat 2 d’agost, es va dur a terme una reunió a Dénia, per enllestir el programa de Focus Pime i Emprenedoria de la Marina Alta. Aquest acte se celebrarà el 26 d’octubre al CDT de Dénia. Creama, hi encapçala la secretaria tècnica Marina Alta Jovempa, La NauLab Coworking i empreses com Baleraria i Rolser, també estan participant en el comitè organitzador.

Pròximament, s’obrirà la inscripció per als quatre esdeveniments.

S/V
visitas hoy 4 · visitas total 2.078

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 04/08/2017 12:49

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=14418

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 19:25

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar