Cerrar

es | val   

"Adwords es altre dels instruments de Google que està canviant el món"

Entrevista realitzada a Jesús A. Robles Casado, responsable d’informàtica d’Eclipse Solucions

Mostrar ampliado

Jesús Robles Casado

Jesús Robles Casado

Conta’ns, quina és l'activitat principal de l’empresa?

Eclipse és una empresa de perfil modern, on conviuen professionals de distintes àrees que treballen productes i servicis. Aportem solucions en àrees com la psicologia, la mediació d’empreses, la formació especialitzada, les noves tecnologies o el marketing digital. No obstant, el punt en comú dels professionals de ‘Eclipse Soluciones’ és la formació professional i empresarial. Tots els nostres professionals transmeten les competències específiques de les seues àrees de coneixement. En el meu cas, d’informàtica, noves tecnologies y marketing digital.

 

En què consisteix Google Adwords? Quins avantatges suposa per a l'empresa utilitzar aquest instrument?

Adwors és altre instrument de Google que està canviant el món. Fa uns anys poca gent s’imaginava que Internet, eixa xarxa de xarxes, es convertiria en el futur de la publicitat. Al nostre país, es calcula que per a 2020 serà el mitjà en el que s’invertirà més en publicitat, fins doblegar a la televisió. Aquest efecte té la seua explicació en que Adwords ofereix als anunciants possibilitats mai vistes en la publicitat: la capacitat de controlar la inversió en temps real, la possibilitat de decidir a qui vols que arribe el teu anunci i a qui no, de tindre informes i analítiques de resultats complets i gratuïts i sobretot, la possibilitat de ser un instrument apte per a tots els públics.

 

Quins valors afegits destacaria amb respecte a empreses afins a la vostra activitat?

Nosaltres tractem de diferenciar-nos en la qualitat, atenció al client y sobretot en la personalització de les solucions. Pensem que actualment el món professional és cada vegada més variat i complex i els professionals s’estan adonant que per a sobreviure y créixer han de fer coses diferents perquè, d’altra banda, haurà altre que obtindrà el tros de pastís al teu nínxol de mercat. A aquest punt intervenim nosaltres oferint solucions de formació adaptades per a ajudar a la especialització d’altres professionals. En les altres àrees distintes a la formació que treballem, les accions son les mateixes: atenció personalitzada, serveis i productes de qualitat i atenció al client.

 

Quins projectes de futur té a la vista?

Precisament al 2018 volem focalitzar els nostres esforços en el desenvolupament de l’àrea de formació. Sentim una bona acollida dels nostres cursos e intervencions didàctiques i ens agradaria donar una bona resposta en disponibilitat, continguts i infraestructura. Hi ha molta competència però estem convençuts de que tenim espai. A més, la possibilitat de que les empreses disposen d’un crèdit per a subvencionar la seua formació amb empreses de la Formació Programada (Fundae) obri molt el mercat. També ens agradaria expandir-nos en altres àrees como el marketing digital, la mediació y la resolució de conflictes en empreses.

 

Vol compartir amb nosaltres algun èxit professional?

Per a nosaltres, que som dos emprenedors amb molta humilitat que van apostar per crear una empresa de servicis, en plena crisi,  amb una petita inversió de fons personals i sense finançament, de la cosa que mes orgullosos ens sentim és d’haver sobreviscut a tots aquests anys, nefastos per a l’economia, i haver crescut poc a poc fins arribar a crear nous llocs de treball. D’altra banda, el nostre mètode de treball, ens permet establir noves i duradores relacions amb clients. Treballar en allò que t’apassiona es el major èxit i es la meua recomanació per a tots aquells que comencen al món professional.

5
visitas hoy 2 · visitas total 2.365

Usuario: CCastilloGon

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 17/11/2017 09:45

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=14935

Comentarios

SemProfesional

SemProfesional - 06-02-2018

Emprender con AdWords

Me alegra leer entrevista a jóvenes emprendedores, que tienen éxito gestionando campañas de AdWords.

Un Saludo

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 12:23

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar