Cerrar

es | val   

15 projectes opten als premis de la llançadora de Petrerempren 17

L’entrega de premis es celebrarà el 15 de desembre en Petrer

Mostrar ampliado

Participantes Petreremprende 17

Participantes Petreremprende 17

La segona edició de Petrerempren, entra en la seua recta final. El passat 27 de novembre es va celebrar al Castell de Petrer, la presentació dels projectes de Petrerempren 17, la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’adjuntament de Petrer, i la més important del Alt i Mig Vinalopó. 

Petrerempren está impulsat per l'ajuntament de Petrer, CEEI Elx, Jovempa, la Universitat d’Alacant i l’Obra Social de CaixaPetrer. Professionals experts, emprenedors locals i institucions s’han unit per a guiar projectes en llocs de treball més creatius com els espais de coworking.

En aquesta edició, han sigut 15 els projectes presentats, els quals van tindre 4 minuts per a presentar el seu projecte davant un prestigiós jurat compost per David Morcillo Garcia, conseller delegat de desenrotllament econòmic i Turisme de l’ajuntament de Petrer, Pilar Clemente Ramón, directora de desenrotllament econòmic de l’ajuntament de Petrer, Diego Tomás Espartal, PBC Coworking i Geion Coop. V i president de Jovempa Vinalopó, Alfonso Morant Fernández, CEO & Founder de Innovary i membre de Jovempa Vinalopó, Miguel Angel Erades Ledesma, director de Caixa-Petrer, Julián Gabriel Sánchez Sánchez, director general de Sacha London y COO & Founder de True Gault, Pablo Carillos Huertas, apoderat internacional Expres, S. L. I President de Creu Roja Petrer, Luis Chico de Guzman Martínez, gerent de Hispanitas, Olga Jornet Amat, responsable de l’àrea d’innovació del CEEI Elx, Manuel Juan Amorós Silvestre, director de l’ADL d’Alacant i president de Adlypse Alacant i  Iñaqui Mayoral, coordinador Yuzz Alicante.

La fallada del jurat es farà pública a Petrer, el 15 de desembre de 2017 a la gala d’entrega dels premis. El projecte guanyador rebrà 3.000 € i els dos finalistes 1.000 € cadascú.

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 1.386

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 28/11/2017 13:40

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15008

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 21:28

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar