Cerrar

es | val   

El CEEI Elx es reuneix amb els agents de l'ecosistema de la Marina Alta i la Marina Baixa

La reunió ha tingut lloc al Creama Benissa

Mostrar ampliado

Reunión Grupal en Creama Benissa

Reunión Grupal en Creama Benissa

Mostrar ampliado

Apertura de la reunión

Apertura de la reunión

El CEEI Elx ha desplegat un conjunt d’activitats dintre del conveni anual subscrit amb l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) que te com objectiu recolzar la coordinació del Mapa del Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana cap a un sistema innovador, diversificat i eficient.

Amb aquest motiu, el passat 30 de novembre va tindre lloc una reunió tècnica amb els agents de les comarques de la Marina Alta y la Marina Baixa, al Centre d’Excel·lència-Creama Benissa. L’objectiu principal d’aquesta sessió era definir servicis específics per a l’enfortiment dels agents ja identificats, tant en 2016 com durant 2017 dintre del Mapa de l’Ecosistema Emprenedor que possibilite l’obtenció i anàlisi de les necessitats i problemàtiques així com proposar el desenrotllament de nous mecanismes o metodologies que es pugen utilitzar pels agents de l’ecosistema emprenedor en les activitats d’atenció a emprenedors o pimes que realitzen.

La reunió, que va contar amb una alta participació dels agents, va tindre com amfitrió a CREAMA, amb la apertura de la sessió per part de Rosario Donderis, gerente de CREAMA i Xavi Tro, conseller delegat de CREAMA Benissa. Ells van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents.

 

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.834

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 30/11/2017 15:07

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15023

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar