Cerrar

es | val   

Arranca el programa Santander YUZZ “Joves amb idees” de la província d’Alacant

Compta amb 40 places per a joves emprenedors

Mostrar ampliado

Programa YUZZ

Programa YUZZ

Els emprenedors universitaris d’Alacant que tinguen entre 18 i 31 anys, tenen fins al 15 de desembre per a inscriure's a la 8ª edició del programa Santander YUZZ-Explorer. Es tracta d’una iniciativa coordinada per la Universitat d’Alacant, a través del equipo de lObservatori d’inserció laboral i amb el mecenatge del Banc Santander. El programa pretén ajudar a 20 models tecnològics a desenvolupar models de negoci reals i escalables tant en la conceptualització com en la entrada al mercat. A més, conta amb les següents entitats col·laboradores: CEEI Elche, Fundació General de la Universitat d’Alacant, UA Empren, Fundeun i Impulsa Alacant.

Els projectes seleccionats gaudiran de sis mesos de formació especialitzada, més de 30 sessions formatives a càrrec de professionals de diferents rames: innovació, marketing, finances, un procés de mentorització i un espai de Coworking en la pròpia universitat. Tot allò finalitza amb un equip guanyador que viatjarà a Silicom Valey durant una semana per conèixer el millor ecosistema emprenedor del planeta. Allí rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres.

A tot allò hem de sumar uns substanciosos premis econòmics a nivell nacional per recolzar els millors projectes del territori espanyol amb una dotació superior als 80.000 €.

Mes de 110 projectes amb pasat per aquest programa durant les set edicions celebrades a la Universitat D’Alacant com NAX (guanyadors 2017), AIUDO, BOOKMEETINGS o ENERGY ACTIVE CLUB, a més de la conformació de l’equip que, posteriorment, va fundar la empresa HAWKERS.

 

Iñaqui Mayoral, del equip de coordinació del programa YUZZ Universitat d’Alacant y tècnic al CEEI Elx comenta que,  "Des de fa anys YUZZ s'ha convertit en un gran validador de projectes startup, no soles perquè haja una entitat potent darrere com es el Santander, sinò per el gran treball que es realitza amb els projectes durant els sis mesos de programa. Si al començar preguntes a qualsevol dels projectes, tots et diran que el premi es Silicon Valley, però quant fas la mateixa pregunta al final, tots et diran que el premi ha sigut tot allò que han aprés, tot el que han pogut validar els seus projectes i tota la xarxa de networking i companys que han sigut capaços de teixir. Així que si algú te una idea o un projecte y vol veure-ho créixer i rodejar-se de talent emprenedor, este es el seu lloc.

 

Inscripcions

Per a inscriure’s al programa es por fer de dues maneres:

  • A través de la plataforma de YUZZ en www.yuzz.org
  • En les oficines del observatori per a la inserció laboral de la Universitat d’Alacant (Campus de Sant Vicent del Raspeig, Aulari 1).
5
visitas hoy 2 · visitas total 1.408

Usuario: CCastilloGon

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 04/12/2017 14:59

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15030

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 20:29

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar