Cerrar

es | val   

Sostre de cristall i sòl apegalós

Els últims anys, el paper de la dona en la societat ha experimentat grans canvis. No obstant, s’han integrat bé eixos canvis al nostre dia a dia?  

La coach Beatriz Muñoz explica, al seu article “Techo de cristal y suelo pegajoso...”, dos de les dificultats que tenen una repercussió directa amb la vida professional de les dones: la conciliació de la vida professional i personal i el sostre de cristall.

D’una banda, exposa que per a que el canvi siga real, s’ha de tener en compte la importància de la coresponsabilitat, es a dir, l'assumpció equitativa per part d’homes i dones, de les responsabilitats, drets, deures i oportunitats relacionades directament amb la família i els cuidats. A més, explica tots els beneficis que suposa per a la societat en el seu conjunt.

D’altra banda, Muñoz parla del sostre de cristall, terme que fa referència a les barreres invisibles amb les que es troben les dones quan volen desenvolupar les seus carreres professionals.

Per a Muñoz, les dones actuals no són de sostres de cristall, són d’un cel obert que els permeta perseguir els objectius que cada una es planteja.  

Punxa ací per a llegir l'article complet de Beatriz Muñoz.

S/V
visitas hoy 0 · visitas total 1.787

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 19/01/2018 12:50

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15275

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 20:19

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar