Cerrar

es | val   

8 claus per a emprendre amb èxit

Mostrar ampliado

emprender con éxito

emprender con éxito

Pensant en emprendre? Tenir una idea i la motivació suficient per a posar-la en marxa, són dos dels aspectes bàsics per a començar el projecte. No obstant, són només el principi d’un camí complex en el qual la planificació, l’estratègia i la capacitat per a veure més enllà, juguen un paper clau. 

Molts dels projectes empresarials que naixen, moren avanç del que s’esperava. Un problema que acaba amb la motivació, les ganes i moltes vegades, els estalvis d’aquells que van decidir posar-los en marxa. Per aquest motiu, és importat establir una estratègia prèvia en la qual queden fixats els passos que s’han de seguir i contemplades les diferents situacions que, previsiblement, es vagen a viure.

Si tens una idea de negoci, et deixem alguns consells e idees a tenir en compte per a aconseguir que el teu projecte es convertisca en una realitat de manera exitosa.

 

    1. Pla de negoci

Realitzar un pla de negoci és el principi bàsic per a conèixer i entendre millor la teua idea. El valor d’un projecte no és la idea en sí mateixa, sinó la capacitat de fer-la viable. Per això, és important començar estudiant el mercat i realitzant un pla de viabilitat del projecte que ens ajude a conèixer els pros i contres de la nostra idea, ens impedisca cometre errors i ens ajude a planificar bé el desenvolupament d’aquesta.

 

    2. Aprendre els principis bàsics de la comptabilitat i les finances.

Encara que confiem en un especialista per al control de la comptabilitat de l’empresa, és fonamental tenir coneixements bàsics de comptabilitat i finances que ens permeten interpretar la informació per a poder tomar les millors decisions en cada moment.

 

    3. Envolta’t del millor equip

Per a que una empresa tinga èxit ha de comptar amb persones capaces de desenvolupar un projecte de manera exitosa. Envolta’t de persones preparades que t’ajuden a augmentar el valor de l’empresa cada dia.

 

    4. Busca als teus clients

Quan inicies una marxa empresarial és probable que els clients no et coneguen. Per aquest motiu, has de vendre el teu projecte al exterior. Un client crida a més clients però es necessari eixir de la nostra empresa i parlar amb ells. A més, el feedback que es genere també pot ajudar-nos a millorar el nostre projecte.

 

    5. Formació continua

El mercat està en continua evolució. No importa de què sector parlem ja que tots experimenten canvis contínuament. Les empreses han de  conèixer les noves tendències e innovacions per poder transmetre-les posteriorment als seus clients. Per això, és important establir plans de formació que ajuden tant als empleats com a nosaltres mateixos a créixer personal i professionalment.

 

    6. Aposta per les xarxes socials

La comunicació i la publicitat són fonamentals per a donar a conèixer la nostra empresa. Actualment, les xarxes socials són un aliat per arribar millor als nostres clients i millorar la nostra visibilitat com empresa. Per això, és important professionalitzar-les i crear un pla de accions per aconseguir que la presencia de la nostra empresa a les xarxes siga constant.

 

    7. Pensa sempre en el client

Qualsevol empresa ha d’entendre que el client és el més important. Quan iniciem un projecte empresarial hem de tenir en compte que la nostra idea no ens té que agradar a nosaltres i al nostre entorn, si no als nostres potencials clients. Per a llançar qualsevol acció, és important posar-se en la ment del consumidor per tractar de descobrir en cada moment què està pensant i què necessita.

 

    8. Sigues pacient

La paciència, junt a la perseverança, és una de les virtuts dels emprenedors. Aconseguir que les coses passen com estaven planejades no sempre és possible. Normalment, els èxits no succeeixen ràpidament i l’emprenedor ha de saber esperar el moment. Amb esforç i dedicació la major part de les coses arriben, però s’ha de treballar per a no deixar-se vèncer pels primers problemes.

 

Aconseguir que el teu projecte siga un èxit no és una tasca fàcil però tampoc és impossible. La planificació, l’experiència i el treball dur són les bases sobre les que s’ha de sustentar qualsevol idea de negoci. T’animes a llançar la teua?

5
visitas hoy 3 · visitas total 2.073

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 22/01/2018 09:18

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15283

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar