Cerrar

es | val   

Muspell guanya la V Edició del programa DOEACTUA

El CEEI Elx atorga el seu premi al projecte ‘VenySiente’

Mostrar ampliado

Olga premio

El CEEI Elche entrega su premio

Mostrar ampliado

Doeactua

Los participantes en la V Edición del DoeactUA

El projecte Muspell es va proclamar, el passat dissabte, guanyador de la V Edició del DOEACTUA. Un any mes, el CEEI Elx va voler estar present al programa a través de la participació dels seus tècnics en el programa de mentorització així com oferint un dels premis. El guardó, que dóna accés gratuït durant sis mesos a l’espai de coworking, va ser otorgat al projecte 'VenySiente'.

La iniciativa, que busca donar suport a l’emprenedoria dels jóvens a través de diferents tallers i de la mentorització per part de grans professionals, ha permés als participants desenvolupar o millorar les seues idees de negoci per apropar-les als seus objectius de llançament o desenvolupament al mercat.

El projecte guanyador, Muspell Hidromiel, consisteix en la creació d’una beguda fermentada a base de mel, la textura de la qual recorda a la cervesa però on el principal objectiu és complir amb la demanda dels jóvens i oferir nous sabors i productes.  

Altre dels projectes destacats va ser VenySiente, una iniciativa que dóna suport al comerç local i al desenvolupament dels territoris a través d’un turisme d’experiències. Let’s Dunkin Travel, una xarxa social que anima al turisme entre el jóvens. Buvilié, un projecte de bosses i complements artesanals i NatUrban que ofereix diagnòstics de espais públics i privats per a millorar la qualitat de l’aire, són la resta de projectes guardonats.

Totes les propostes guanyadores, a més de l’idea en si mateixa, lleven implícita una acció social que, d’una o altra banda, millora l’entorn i ofereix un valor afegit amb una repercussió positiva a la societat.   

Des del CEEI Elx volem felicitar als guanyadors i esperem que prompte, puguen desenvolupar i aconseguir els seus objectius personals amb la materialització de les seues idees i noves propostes.  

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 1.406

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 05/02/2018 11:50

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15391

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 09:23

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar