Cerrar

es | val   

Quina plataforma utilitze per a crear la meua tenda online?

Tendes online Magento

Inesferis Diseño y Marketing S.L.

Inesferis Diseño y Marketing S.L.

Publicado el domingo, 11 de febrero de 2018 a las 18:27

Novetats al món del Magento i del comerç electrònic? Be, et portem de l’última primícia: Magento 2.1

Aquest mes, Magento va eixir amb Enterprise Edition 2.1 que ofereix noves característiques que simplifiquen l’ús dels llocs de comerç tant per als minoristes com per als clients. La primera característica és la posada en marxa i vista prèvia ja que li permet programar i previsualitzar actuacions de productes, categories, descripcions i promocions. Altra part d’aquesta característica és el nou panel de control de la línia de temps que li permet veure clarament el que està programat per a succeir en el lloc per a que puga rastrejar el procés de vendes i després analitzar l’impacte que va tenir en el.

La segona característica és Elasticsearch, que vol garantisar els resultats de busca d’alta qualitat i facilita la configuració, el creixement i l'administració. Aquest motor de busca és compatible amb 33 idiomes i permete establir paraules clau, sinònims i ponderació d’atributs propis per oferir millors resultats de busca.

Altra característica té a vore amb les millores de Paypal per al pago optimitzat. Aquestes millores inclouen la implementació del procés de pago In-context de Paypal, per a que els usuaris poden utilitzar PayPal sense tenir que eixir de la pàgina. Amb aquesta funció, l’emmagatzemament de la informació de la targeta de crèdit es pot fer d’una manera segura.

L’última característica clau fa referència a les eines de gestió empresarial. Es fan intuïtives i fàcils d’usar per a simplificar el procés per als minoristes. Amb eines d’arrastrar i soltar, els minoristes poden personalitzar i guardar vistes administratives per a un accés ràpid a productes, clients i altra informació d’empresa.

 

Comerç electrònic

Pinterest està llançant una forma de buscar productes amb la càmera del seu smarthphone. Als pròxims mesos, Pinterest desplegarà una funció de busca visual millorada que li permetrà realitzar automàticament una busca visual de tots els elements dins del marc de la seua càmera. Aquesta característica es pot utilitzar per a trobar els mobles que veus a un programa de televisió o a un restaurant, la roba que veus a una celebritat o una persona del carrer (però en aquest cas, no oblides girar el flash). Pot inclús, treballar en peces de cotxe, les possibilitats són infinites.

Quan es va llançar, aquesta característica apropava Pinterest als seus seguidors. Aquesta eina visual elimina molts dels passos que un client potencial normalment seguiria. Coincideix amb el canvi a micro moments en lloc d’un llarg procés d’investigació, i els professionals de marketing es tornen a fer mapes en lloc de contar històries. Pinterest està monetitzant el fet de que la gent viva en moviment i no necessàriament investigue cada article que compre. Una nova funció de “Carro de la compra”, accessible a totes les plataformes on l’usuari te contes actives, també contribuirà a millorar l’experiència general del comerç.

En altres ciutats, Amazon acaba d’anunciar que està expandint el programa de botones Dash. Si no està familiaritzat amb ells, els botons Dash son petits dispositius que permeten als clients  realitzar comandes de productes específics. Cada botó és específic d’una empresa diferent. Ara podràs tenir fins a 150 botons diferents de Lavazza, Play-Doh, Red Bull, Schwarzkopf i molts més, el que significa que mai tindràs que eixir de casa per anar de compres.

 

Per a finalitzar aquest cicle de noticies, li deixem una pregunta, Quina d’aquestes característiques li pareix més emocionant?

5
visitas hoy 4 · visitas total 1.480

Usuario: sairanac

Empresa: Inesferis Diseño y Marketing S.L.

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 11/02/2018 18:27

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15450

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:46

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar