Cerrar

es | val   

"El meu major èxit està per arribar, això m'impulsa a no deixar d'emprendre"

Entrevista a Nuria Vidal, formadora en Coaching Executiu, sistèmic i d'equips

 

Hui entrevistem a Nuria Vidal, Experta en coach i formadora en coaching Executiu, sistèmic i d’equips per a que ens explique els principals aspectes que caracteritzen el seu treball.

 

Conta’ns, quina és la teua activitat principal?

Me dedique tant a la formació en empreses, com a impartir certificats de professionalitat o qualsevol tipus de formació que demanen els meus clients, sempre que estiga dintre del marc acadèmic en el qual estic especialitzada. Quan em demanden altres formacions, col·labore amb docents d’eixa matèria ja que altra de les meues activitats és l’organització i gestió de formació bonificada, ja que som centre acreditat per FUNDAE.

 

Dels servicis que ofertes, Quin és el més demanat per les empreses?

Normalment, les empreses em demanen formació que els proporcione eines per a solucionar problemes de gerència i gestió relacionats amb el repartiment de competències professionals, clarificació de processos de treball o amb la localització d’errors que obstaculitzen o rellentissen el fluix productiu. D’eixa banda, el Lean Managment mesclat amb Coaching Executiu és una de les meues formacions més demandades.

Puntualitzar que ha sigut en hospitals públics com el D’Elda i Xàtiva on vaig començar a impartir formació basada en filosofia Lean i on la continue impartint. A la sanitat els resultats obtinguts són espectaculars i molt satisfactoris tant a nivell personal com professional.

 

Com pots ajudar als emprenedors i empresaris?

Jo mateixa me considere una emprenedora. Al llarg de la meua carrera professional he realitzat diferents projectes i tots i cadascun d’ells, exitosos i no exitosos, han contribuït a ser la professional que sóc en aquestos moments. No em penedisc de cap d’ells. Aquesta és la visió que m’agradaria transmetre als emprenedors.

Pel que fa als empresaris, primerament m’agradaria escoltar-los, que em contem les seus necessitats, els seus objectius. Jo puc aportar-les la meua visió externa de la seua situació, la tercera posició que cridarien en coaching, allò que ajuda a ells mateixos a trobar la solució a les seus necessitats o carències.

 

Hi ha algun èxit professionals que vulgues compartir amb nosaltres?

Em sent orgullosa de tot el camí que he recorregut. Quan comence una formació per a mi, es la més important, m’implique al cent per cent i em satisfà moltíssim quan els meus clients em criden per agrair me els canvis positius que s’han generat a partir de l’acció formativa, però m’agrada pensar que el meu major èxit professional està per arribar. Eixe pensament m’impulsa a millorar, a seguir formant-me, a estar alerta… a no deixar de ser una emprenedora.

 

Tens reptes professionals a la vista?

Cada formació que comence suposa un repte, el qual consisteix en aportar alguna cosa nova i positiva a les persones que decideixen compartir part del seu temps en mi i que pugen sentir que eixe temps ha sigut útil.

 

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 2.247

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/03/2018 11:29

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15693

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 14:15

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar