Cerrar

La Fundació Nexe promou un debat sobre les comarques centrals i la metròpoli de València

Les trobades tindran lloc al mes de maig

Publicado por AdmonDesarrolloLocal
martes, 03 de abril de 2018 a las 11:12

Mostrar ampliado

Fundació Nexe

Fundació Nexe

Quin és el futur de les Comarques Centrals Valencianes (CCV) i l'Àrea Metropolitana de València (AMV)? Volem parlar-ne en unes jornades de debat que permeten escoltar especialistes en models i organització territorial, així com reflexionar i generar debat i propostes pràctiques que puguen servir per al futur al País Valencià. Per això, diverses entitats valencianes celebrarem el mes de maig les Converses de maig 2018. Sumar per a governar-nos el territori, unes jornades que tindran lloc entre Bellreguard i València i pretenen reflexionar sobre aquest tema. 

L’objectiu de les Converses de maig és posar a l’abast de tècnics, polítics i públic en general, models, tècniques i polítiques adreçades al futur de dos territoris valencians: les CCV i l’AMV. Les jornades s’adrecen a l’administració valenciana i, als principals agents involucrats en qüestions territorials: administració municipal, mancomunitats, agents locals de caràcter social, mitjans de comunicació, partits polítics, sindicats, institucions de formació i culturals i personalitats amb capacitat de generar opinió.

Les Converses de Maig consistiran en quatre sessions de vesprada, dues a València i dues a Bellreguard, a les quals s’han convidat experts valencians i d’Andalucia, País Basc i Catalunya. Cada grup d’experts realitzarà una sessió de treball amb les persones inscrites en el curs (30 minuts per expert, màxim 40 persones). Posteriorment els experts participaran en una taula redona-debat obert al públic.

Les sessions del primer dia analitzaran models d’èxit en gestió del territori i, el segon dia, a propostes concretes d’actuació al territori en qüestió: les CCV o l’AMV. L’objectiu és posar a l’abast de tècnics, polítics i públic en general, models, tècniques i polítiques adreçades al futur de dos territoris valencians: les CCV i l’AMV.

Més informació i programa

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 1.091

Usuario: AdmonDesarrolloLocal

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 03/04/2018 11:12

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=15855

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar