Cerrar

es | val   

Programació gestió de la diversitat 2018

RED ACOGE EMPRESAS

RED ACOGE - EMPRESES

FUNDACION ELCHE ACOGE

FUNDACION ELCHE ACOGE

Publicado el jueves, 19 de abril de 2018 a las 19:44

Com tots els anys des de 2007, en Red Acoge llancem el programa de gestió de la Diversitat a les empreses. Aquest programa està finançat pel Fons Social Europeu i la direcció General de Migracions, per la qual cosa les formacions i activitats que oferim a les empreses són gratuïtes.

Les activitats rellevants que desenvoluparem aquest 2018 són:

  • NOVETAT: Catàleg Formatiu 2018. Enguany tenim a disposició de les empreses un total de 14 formacions. Set d’elles tracten nous temes relacionats amb la gestió de la diversitat.
  • 5ª Edició del curs online: “Diversitat a l’entorn laboral: reptes i oportunitats”
  • Ret+D. Ret d’empreses compromeses amb la gestió a la diversitat. Ja som un total de 35 empreses adherides a la RED+D. Si vols formar part d’aquesta ret, no dubtes en consultar-nos!
  • Taules d’experiències sobre Gestió de la diversitat. Es desenvoluparan al llarg de l’any diverses reunions amb l’objectiu de reunir a les empreses que estan desenvolupant i implementant polítiques de diversitat. Aquestos encontres servixen per a compartir coneixement i intercanviar experiències.
  • Novetat: publicació de recopilació de bones pràctiques en la Gestió de la diversitat. Si la teua empresa està treballant en alguna mesura exemplar i/o innovadora, relacionada amb la Gestió de la Diversitat, posa’t en contacte amb nosaltres i dóna’t visibilitat a la publicació de Recopilació de Bones pràctiques de Gestió de la Diversitat a l’empresa que realitzem enguany.  
  • III Índex Diversitat & Inclusió. Si la teua empresa vol conèixer el punt al qual troba pel que fa a la gestió a la diversitat, aquest és l’instrument perfecte per saber-lo. Mediant aquest índex, la teua empresa obtindrà un informe individual personalitzat d’anàlisi.
  • Novetat: materials de difusió online: Si vols que la teua clientela, proveïdors, usuaris i també la teua pròpia plantilla conega que eres una empresa que aposta per la gestió de la diversitat, aquesta és la teua activitat. Estem desenvolupant materials online de comunicació externa i interna per a que pugues donar a conèixer la teua posició i compromís públic amb la gestió de la diversitat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LU_AOqkGo3E&feature=youtu.be

 

Per a més informació detallada o per a concertar una reunió presencial, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

María Prió López

Fundación Elche Acoge

C/ Travesía de San Joaquín, 2

Tel: 965 42 61 72     Email: empresa.elche@redacoge.org

 

  

5
visitas hoy 4 · visitas total 1.364

Usuario: mariaprio

Empresa: FUNDACION ELCHE ACOGE

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 19/04/2018 19:44

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16024

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 19:17

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar