Cerrar

es | val   

Industria 4.0 serà el tema central de Focus Pime i Emprenedoria Alacant

Reunión Focus Alicante

El passat dilluns, 18 de juny, es va celebrar la primera reunió del Comité organitzador de Focus Pime i Emprenedoria d’Alacant. L’edifici municipal de ‘Puerta Ferrisa’ de l’ajuntament d’Alacant va acollir nombroses entitats de la província com JOVEMPAFEVES,  NOVAFEINAIlustre Colegio de EconomistasFEVECTAParque Científico UAParque Científico UMHUniversidad Cardenal HerreraObservatorio Ocupacional de la UMHSERVEFEOIINVAT.TURAECTAEASDACámara de Comercio, así como el Ayuntamiento de XixonaAyuntamiento de AlicanteIVACE y CEEI Elche. 

L’esdeveniment, que està previst per al mes de novembre al ADDA, estarà coordinat per l’Agència de Desenvolupament local d’Alacant i CEEI Elx.

Manuel Amorós, gerent d’Impulsa Alacant, va comentar que l’eix temàtic principal serà l’Industria 4.0 amb caràcter general i com a eix transversal, els diversos sectors econòmics. Els destinataris de l’esdeveniment seran Pimes amb necessitats d’automatització de processos industrials, Pimes de sectors madurs, empreses joves innovadores, emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d’empreses així com potencials emprenedors que veuen en l’Industria 4.0 una oportunitat per a l’emprenedoria.

Joaquín Alcázar, director de CEEI Elx, va informar que el Focus de la Comunitat Valenciana 2018 tindrà lloc a Gandia el dia 24 d’octubre, el de la Comarca de l’Alacantí serà en Xixona el 27 de setembre i el d’Alacant, es celebrarà el 27 de novembre. Hi ha que destacar que enguany s’ha sumat a l’esdeveniment la Diputació Provincial D’Alacant.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada, en anys anteriors, per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i a la Pime. A més, ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament de l’IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

5
visitas hoy 4 · visitas total 1.415

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 19/06/2018 15:03

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16453

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 16:10

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar