Cerrar

es | val   

Focus Pime posarà en valor la relació startups-corporates

Activar la connexió entre startups i empreses sempre va a ser positiu per a crear sinèrgies i donar amb nous models d’innovació i creixement. Focus Pime i Emprenedoria “Connectant startups” dedicarà un espai per a conèixer el potencial i possibilitats d’un treball col·laboratiu que busca unir idees de negoci disruptives, pròpies de les startups amb l’experiència i els mitjans dels quals disposen les grans companyies.

En aquest esdeveniment, que tindrà lloc el pròxim 18 d’octubre, El CEO de Happydonia i director d’innovació de Nunsys, Pedro López, i Francesc Pons, director de projectes de Innsomnia, partiran de la seua experiència professional per a donar a conèixer el poder d’eixa col·laboració.

Pedro López és enginyer de telecomunicacions i posseeix més de 25 anys d’experiència al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació. Des de 2016 forma part de l’empresa tecnològica Nunsys com a director d’innovació, una tasca que compagina amb el seu treball com a CEO de Happydonia. Aquesta última és una aplicació, desenvolupada e incubada per mitjà de Nunsys, que té com a finalitat millorar el clima de treball i les relaciones entre empleats d’una empresa.

Per la seua part, Francesc Pons, és el director de projectes d’Innsomnia, la primera incubadora especialitzada en Fintech d’Espanya l’objectiu de la qual és potenciar eixe treball col·laboratiu entre empreses consolidades i startups. El seu propòsit és unir persones i projectes amb els que aconseguir nous objectius professionals fruit d’una proposta conjunta però sense alterar la independència de cada part.

En definitiva, una interessant sessió que argumentarà el poder del treball conjunt entre grans corporacions i startups i una oportunitat per a generar sinèrgies entre ambdues. No ho dubtes, apunta’t a Focus Pime i Emprenedoria Connectant Startups i disfruta d’un matí diferent a la Sala Art Mustang.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.380

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/10/2018 10:00

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17104

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar