Cerrar

es | val   

Visió de mercat (Renta 4 Banc, Novembre 2018)

Informe mensual de mercats

RENTA 4 BANCO

RENTA 4 BANCO

Publicado el martes, 27 de noviembre de 2018 a las 10:06

Mostrar ampliado

Renta 4 Banco

Renta 4 Banco

Visió de mercat (Novembre 2018): “Valoracions atractives, la clau està en l’evolució del cicle”

 

PRINCIPALS CLAUS DE L’INFORME

Després de les forts caigudes d’octubre, entre el 5-6% a les principals borses, davant els dubtes sobre el cicle econòmic global, la velocitat de pujada de tipus de la FED i altres riscos polítics (Itàlia, Brexit), els índex (Europa, Emergents) intenten recuperar-se tímidament des dels mínims anuals. Serà necessària una major claredat sobre el cicle per a continuar amb les millores.

Cicle econòmic: mantenim la nostra idea d’assistir a una desacceleració dels ritmes de creixement però no a una recessió. Encara que el punt alt del cicle ha quedat darrere, es mantenen sòlids nivells d’activitat. A curt termini, hi ha dos factors a vigilar: 1) Possible acord comercial EEUU-Xina (reunió Trump – Xi Jinping en G-20 30-nov al 1-dic); 2) Atenció a indicadors avançats de cicle, sobre tot a Europa, a mesura que es resolguen les incerteses de fons (Brexit, Itàlia).

Resultats empresarials creixen en 3T, especialment a EEUU on s’impulsen per la reforma fiscal i en menor mesura a Europa. Així mateixa, es mantenen les previsions de creixement proper a doble dígit per a 2019, tant per als beneficis americans com per als europeus, sense significatives revisions a la baixa, proba de que les companyies esperen que el cicle global es mantinga sòlid.

Continua la normalització monetària, molt gradual:

1)FED. Esperem la 4ª pujada de tipos de la FED a 2018 (19-dic)

2) BCE finalitzarà QE a desembre, primera pujada de tipos 4T19?

Riscos a Europa a vigilar: 1) Itàlia. Fa front a UE, no refà PGE 2019. La tensió dels mercats de finançament haurà de portar un acord UE-Itàlia. Encara que a curt termini haurà soroll al mercat, vigilar possible contagi a altres perifèrics (inexistents pel moment); 2) Brèxit, haurà acord de Brèxit suau? Considerem que és l’opció més probable, per les conseqüències negatives d’un NO ACORD o d’un Brèxit dur.

Valoracions atractives: descompte del 20-30% en PER vs mitja històrica 30 anys. Si es comprova que l’impacte dels riscos que pesen actualment sobre el cicle (tensions comercials, polítiques, etc.) és limitat, es confirmarà la possibilitat de que els resultats empresarials cresquen a doble dígit i confirmaria l’atractiu de les valoracions després de les recents caigudes (Europa fonamentalment)

Veure vídeo resumen de l’informe.

5
visitas hoy 5 · visitas total 1.402

Usuario: Renta4

Empresa: RENTA 4 BANCO

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 27/11/2018 10:06

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17388

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar