Cerrar

es | val   

Focus Pime Alt i Mitjà Vinalopó dedicarà un espai a les sinergies entre tendes físiques i electròniques

Fabián López

El fundador de Turronesydulces.comFabian López, parlarà en Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó 2019 del comerç digital com a oportunitat per al desenvolupament del comerç tradicional, així com la importància de fomentar la relació entre la tenda física i digital per a arribar a nous models i formes de negoci. 

Encara que la tenda física i digital poden paréixer dues versions de comercialització antagòniques, la potenciació i unió dels aspectes positius d'ambdues, pot donar lloc al sorgiment de nous projectes. Les tendes digitals es converteixen, moltes vegades, en el complement a les tendes físiques. No obstant això, el vincle entre ambdues cada vegada és més comú en les estratègies de negoci de grans i petites empreses, ja que poden complementar-se i retroalimentar-se.

Mentre que la tenda física permet generar major confiança, fidelitzar millor al client i observar el producte de prop, la tenda digital contribueix a arribar a més persones, realitzar campanyes de màrqueting i publicitat més econòmiques o reduir la inversió inicial. Per tot allò, estudiar les possibilitats de combinar les dues per a llançar un nou producte o servei al mercat, es converteix en un aspecte clau i una forma d'aconseguir noves metes dintre de l'empresa.

Fabian López, ha sabut donar valor a un producte tradicional com és el torró per mitjà de la web. Aquest aspecte li ha permés portar aquest dolç nadalenc a qualsevol part del món i en qualsevol moment de l'any, aspecte clau per a desestacionalitzar el producte. 


López és fundador de turronesydulces.com, la primera tenda digital de torrons artesans. A més, és especialista en Màrqueting digital i impulsor de l'escola de comerç electrònic i màrqueting digital a Ecommaster.es. La seua formació en enginyeria de les telecomunicacions i el seu interés i passió per les noves tecnologies li han permés desenvolupar amb èxit aquest projecte personal que cadascun compte amb més clients i seguidors. 


Si vols assistir al taller de Fabian López així com a la resta de taules redones de Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó del pròxim 27 de juny, inscriu-te en aquest enllaç.

S/V
visitas hoy 7 · visitas total 1.224

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 21/06/2019 11:36

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=19133

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar