Cerrar

Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove

Entidad - ADMINISTRACIÓN PÚBLICA.

Valencia (Valencia) España

es | val

L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat *Jove, creat per la Llei 18/2010 de 30 de desembre, de la Generalitat, de Joventut de la Comunitat Valenciana, és un organisme autònom de caràcter mercantil, amb personalitat jurídica i patrimoni propi, adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.


L'IVAJ.GVA *JOVE executa i coordina les polítiques de joventut que duu a terme la Generalitat en virtut de la competència exclusiva que té atribuïda en aquesta matèria, establint les seues directrius generals i coordinant totes les actuacions que en aquest àmbit -i uns altres que puguen afectar a aquest-, efectuen els diferents departaments del Consell.


D'acord amb la seua llei de creació, entre les principals funcions de l'IVAJ.GVA *JOVE estan la defensa dels drets dels joves, el suport als seus processos d'emancipació, la promoció sociocultural de la joventut, el foment de la participació i l'associacionisme juvenil i el desenvolupament de les activitats de temps lliure, del turisme i dels intercanvis juvenils.


Per a dur a terme aquestes funcions, l'IVAJ.GVA *JOVE realitza i gestiona de manera autònoma un conjunt de programes i actuacions que abasten tant la concessió d'ajudes i subvencions (foment de l'associacionisme) com el manteniment de residències juvenils, albergs i campaments, així com l'organització de camps de treball o la realització del programa de Formació d'Animadors Juvenils, per citar només alguns exemples.

asesoramiento, formación, on-line, y, presenciaL, punto, P.A.I.T., entidad, colaboradora, para, los, Microcréditos.

Marcas:

EMPRENJOVE-IVAJ.GVA JOVE

Oferta:

ASESORAMIENTO Y SEGUIMIENTO DURANTE EL PRIMER AÑO.
FORMACIÓN ON-LINE Y PRESENCIAL PARA JÓVENES DE HASTA 35 AÑOS.
PUNTO P.A.I.T. PARA GESTIONAR Y TRAMITAR ALTAS DE EMPRENDEDORES CON FORMAS JURÍDICAS TAN DISPARES COMO: AUTÓNOMOS, S.L. Y S.L.N.E. Y ENTIDAD COLABORADORA PARA LA CONCESIÓN DE LOS MICROCRÉDITOS.

Encuentranos en:

C/ Hospital, 11
46020
Valencia (Valencia) España
963108570

http://www.ivaj.gva.es/es

Estadísticas

Visitas hoy

7

Visitas mes

209

Visitas totales

37.074

 

Seguidores

0

Shares

341

 

Aquí desde

31/03/11

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

7

Visitas mes

209

Visitas totales

37.074

 

Seguidores

0

Shares

341

 

Aquí desde

31/03/11

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar