Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria l'Alacantí Indústries Creatives i Culturals 2017

En el Centre Cultural “Las Cigarreras” d’Alacant es reuniran, el proper 24 d’octubre, figures emblemàtiques de les Indústries Creatives i Culturals, experiències empresarials d’èxit en el territori i entitats representatives de l’ecosistema emprenedor.

Focus Pime i Emprenedoria l'Alacantí Indústries Creatives i Culturals 2017 començarà a les 9 hores i s’hi desenvoluparan diferents tallers o meses de debat de manera simultània.

L’esdeveniment està dirigit a las Pimes amb necessitats d’innovació, Pimes de sectors madurs, empreses joves innovadores, persones emprenedores amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d’empresa, i potencials emprenedors.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa de la Generalitat Valenciana en el marc de la política de suport a l’emprenedoria i a la pime. El seu programa d’accions inclou un esdeveniment anual, consolidat com la major trobada emprenedora de la Comunitat Valenciana, que aquest any es va celebrar el passat 28 de setembre a Castelló, així com diferents actes de dinamització territorial/sectorial como aquest, que es desenvolupen al llarg de tot l’any a diferents punts de la Comunitat Valenciana, a càrrec de les entitats que donen suport a l’emprenedoria i la pime.

Els objectius de la dinamització FOCUS PIME I EMPRENEDORIA són:

  • Impulsar l’activitat emprenedora al territori.
  • Fomentar la innovació a les PIME, prioritàriament a l’àmbit industrial.
  • Generar sinèrgies entre els participants i afavorir una major coordinació de les entitats que presten suport a les pimes i a les persones emprenedores, tot plegat, en línia amb les estratègies d’Europa H2020.

Si eres una persona empresària, treballador autònom o et planteges posar en marxa el teu propi projecte, t’interessa conèixer totes les activitats en què pots participar durant el Focus Pime i Emprenedoria l'Alacantí 2017:

  • Conferències i debats: Tria una o diverses sessions i inscriu-te a les que més t’interessen. El nostre objectiu es facilitar l’accés a tota la informació possible a través de les diferents temàtiques que guien la programació.
  • Networking: Un dels punts clau en el desenvolupament empresarial és l’agenda de contactes i relacions comercials de l’empresa. Hem organitzat diferents modalitats de networking, tria la que millor s’adapte a les teues necessitats.
  • Mostra d’empreses: Coneix el potencial innovador de les empreses de la província d’Alacant a través d’aquest espai expositiu on, a més de compartir experiències, podràs provar i inclús adquirir productes.
S/V
5.157 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar