Cerrar

es | val   

CEEI Elx mentoritza als dos guardonats del Business Market

Garpark i el Granger Millenial van guanyar la VII Edició d’aquest programa

Mostrar ampliado

Los impulsores de Garpark recibieron el premio

Los impulsores de Garpark recibieron el premio

Mostrar ampliado

Los emprendedores de el Granjero Millenial también recibieron su premio

Los emprendedores de el Granjero Millenial también recibieron su premio

Mostrar ampliado

La empresa Indesa Robotics también recibió la mentorización del CEEI Elche

La empresa Indesa Robotics también fue mentorizada por CEEI Elche

Els projectes Garpark i el Granjero Millenial es van proclamar, el passat 23 de novembre, guanyadors de la VII Edició del Business Market. Aquestos projectes i Indesa Robotics van rebre la mentorització per part de professionals del CEEI Elx amb la finalitat d’ajudar-los en la millora i desenvolupament de les diferents àrees que conformen el seu projecte.

Garpark i el Granjero Millenial han sigut dos dels onze projectes presentats en aquesta jornada que s’han donat a conèixer davant els inversors allí presents. Garpark té com a objectiu permetre guanyar diners als propietaris de garatges oferint l’opció de compartir el seu aparcament quan no l’usen amb conductors que necessiten un lloc per aparcar econòmic i accessible a la ciutat. D’altra banda, el ‘Granjero Millenial’ té com a finalitat treballar en el cultiu interior de microgreens amb condicions controlades per a la seua posterior comercialització.

Business market és una iniciativa impulsada per l’ajuntament d’Elx, per mitjà de la regidoria de Promoció Econòmica, la finalitat de la qual és, d’un part, promoure el encontre entre emprenedors i inversors privats i d’altra apostar per l’emprenedoria i el creixement del teixit industrial de la ciutat. El programa consta de diverses setmanes de formació grupal i individual, a les quals ha participat el CEEI Elx, que perseguixen reforçar els pilars sobre els que es sustenten les idees dels participants així com contribuir a la seua eixida al mercat.

Ambdós projectes han sigut premiats amb 3000 euros que es destinaran al desenvolupament del negoci.

S/V
3.266 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar