Cerrar

es | val   

L'empresa Create Your Energy obté el segell EIBT que l'acredita com a empresa innovadora

Create your energy

CEEI Elx ha recolzat l'obtenció del segell per part de la startup il·licitana 

L'empresa d'enginyeria Create your energy hi ha obtingut el segell EIBT que l'acredita com a Empresa Innovadora de Base TecnològicaCEEI Elx ha recolzat a l'empresa per a obtenir el reconeixement que atorga l'Associació Nacional de CENTRES Europeus d'empreses i innovació (ANCES).


Create your Energy està ubicada al Parc Científic i Empresarial de la UMH i està dedicada principalment al disseny, desenvolupament, fabricació i comercialització de productes tecnològics relacionats amb el sector de les energies renovables. Actualment centren els seus esforços en la creació d'aerogeneradors capaços de solucionar problemes de proveïment elèctric en auto caravanes, caravanes, vehicles vivenda i petites embarcacions així com en la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a carregar la bateria dels vehicles amb la llum solar. 

A més de la certificació i reconeixement nacional de l'empresa per la seua aposta per la innovació, aquest segell és garantia de qualitat i confiança i a més pot ser clau a l'hora d'obtenir finançament, ajudes o subvencions per mitjà d'organismes públics i privats. 

Segell EIBTs
El segell EIBTs que promou la xarxa nacional de Centres Europeus Emprenedors, de la qual CEEI Elx forma part, potencia l'aplicació de solucions científiques i tecnològiques al mercat empresarial en sectors estratègics com la informàtica, les comunicacions, la biotecnologia o la mecànica de precisió, entre altres. Per a obtenir el segell, les empreses que ho sol·liciten són avaluades per un jurat conformat per professionals experts per mitjà d'una rigorosa metodologia de treball adaptada a les noves realitats del sector empresarial i del concepte d'innovació.

S/V
visitas hoy 6 · visitas total 1.566

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 13/05/2019 09:01

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=18758

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar