Cerrar

es | val   

Com reinventar o generar models de negoci amb la tecnologia com a base del projecte

Victor Iñiguez y Andrés Ferrer

Focus Pime Alt i Mitjà Vinalopó donarà veu a empreses que han sabut aprofitar la tecnologia per a generar valor

Aquest dijous, 27 de juny, el municipi de Salinas posarà el focus d'atenció en la importància de reinventar o generar nous models de negoci, a partir dels canvis produïts en la societat, a l'esdeveniment, Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó. El CEO d'OmawaAndrés Ferrer, i un dels fundadors de Godreams VR, Víctor Iñiguez, mostrarà el valor i importància de la tecnologia com a base de la innovació en els seus projectes. 

Cada vegada són més les empreses que veuen en la tecnologia i en les seues possibilitats la base a partir de la qual generar projectes que aporten valor a l'entorn ja no solament per les millores que la tecnologia puga suposar a l'hora d'abordar un projecte, sinó també pels canvis pel que fa a la cultura i visió de l'empresa.

En aquest sentit, Omawa i Godreams són dos grans exemples del que suposa partir de la tecnologia per a innovar en processos i resultats. Omawa té com a objectiu incorporar la sostenibilitat en les empreses. Per això, implanta propostes basades en el càlcul de la petjada de carbó, hídrica i ecològica. Així com programes d'adaptació i mitigació del canvi climàtic amb la finalitat de buscar altra manera de pensar i actuar. Per la seua, Godreams VR ha sabut generar noves eines de màrqueting i vendes per a ajudar a promotors d'obra nova a comercialitzar habitatges. Així, generen experiències de realitat virtual que contribuïsquen a l'èxit de la venda i a la reducció del risc.

Andrés Ferrer, CEO i cofundador d'Omawa és llicenciat en Ciències Ambientals i ha desenvolupat el seu treball en àrees de consultoria i planificació estratègica sostenible. Per la seua part, Víctor Iñiguez és graduat en Història per la Universitat d'Alacant i en 2016 va decidir, amb un grup de socis, fundar Godreams VR. A més, forma part de la directiva de Jovempa Vinalopó i part del seu temps també ho dedica a assessorar altres projectes emprenedors que estiguen iniciant la seua activitat. 


Per a presenciar aquesta i la resta de taules redones de Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó, solament és necessari inscriure's al següent enllaç. 

5
visitas hoy 8 · visitas total 2.576

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 25/06/2019 11:48

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=19153

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar