Cerrar

es | val   

Economia crea el primer sistema de mentorització avançada sostenible a través del programa LLAMP AMES

LLAMP AMES mentoritzará al voltant de 60 projectes entre maig i octubre

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el martes, 20 de abril de 2021 a las 13:37

Mostrar ampliado

Directora General de Emprendimiento y Cooperativismo, Teresa García Muñoz

Directora General de Emprendimiento y Cooperativismo, Teresa García Muñoz

Mostrar ampliado

Juan Pablo Torregrosa, Coordinador Proyectos CEEI Valencia

Juan Pablo Torregrosa, Coordinador Proyectos CEEI Valencia

Mostrar ampliado

aloma Tarazona, Directora de FEVECTA

Paloma Tarazona, Directora de FEVECTA

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha presentat als agents de l'ecosistema d'emprenedoria de la Comunitat Valenciana el Projecte LLAMP AMES, una iniciativa que mentoritzarà al voltant de 60 projectes durant els mesos de maig i octubre.

El programa ofereix un servei d'acompanyament i mentorització per a l'emprenedoria sostenible en la Comunitat Valenciana sota la Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme, a través els Centres Europeus d'Empreses i Innovació de la Comunitat Valenciana (CEEI CV) i la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball (FEVECTA).

La Directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme, Teresa García Muñoz ha assenyalat que “aquesta iniciativa agrupa i reorienta els serveis d'emprenedoria sostenible i innovació social i d'emprenedoria individual i col•lectiu de la Generalitat, amb l'objectiu d'enfortir l'ecosistema emprenedor”.

Teresa Garcia ha destacat que “el servei de mentorització avançada serà gratuït i permetrà desenvolupar els projectes amb majors garanties d'èxit, a més, de rebre formació especialitzada en diferents àrees empresarials, així com informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques de cada projecte o empresa”.

En la presentació també han participat Paloma Tarazona, Directora de FEVECTA i Juan Pablo Torregrosa, Coordinador Projectes CEEI València. Ambdós han destacat que aquest programa, en el qual col•laboren els CEEIs de la Comunitat Valenciana i FEVECTA, permetrà donar cobertura en zones o àrees de la Comunitat Valenciana en les quals en l'actualitat no s'ofereixen aquests serveis amb caràcter gratuït, i també es convertirà en un servei complementaris als ja oferits per altres agents de l'Ecosistema Emprenedor valencià.

Mentorització avançada d'èxit

A través de la convocatòria pública del CEEI València, que es troba oberta fins al 30 d'abril, s'estan recaptant els projectes de les persones emprenedores i empreses de menys de 3 anys d'activitat que vulguen desenvolupar la seua iniciativa empresarial i poder orientar-la principalment a donar solució als objectius de desenvolupaments sostenible i generar un impacte social positiu. De la mateixa manera, les cooperatives poden presentar els seus projectes a través de la convocatòria de FEVECTA.

Durant l'esdeveniment s'ha informat els agents quines són les característiques del programa, els serveis que ofereix i qui són els destinataris finals perquè aquests agents puguen informar i derivar projectes/empreses que siguen susceptibles de participar en el programa LLAMP AMES.

S'ha posat l'accent en els beneficis de la mentorització avançada, ja que suposa la prestació d'un servei d'atenció individualitzada; acompanyament i assessorament; accions formatives grupals en diferents àrees empresarials (màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial, sostenibilitat); metodologies de mentorització innovadores i orientació dels projectes cap al triple Impacte: innovador, mediambiental i social.

5
1.593 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar