Cerrar

es | val   

Benidorm presenta la XV Edició del concurs idees Emprenedores

El programa compta amb la col·laboració de CEEI Elx

Mostrar ampliado

Ideas Emprendedoras Benidorm

Ideas Emprendedoras Benidorm

L’Ajuntament de Benidorm ha presentat, aquest matí, la XV Edició del Concurs Idees Emprenedores. El programa, que té com a objectiu afavorir la creació d’empreses, fomentar l’autoocupació i facilitar la inserció laboral dels joves de la localitat compta, un any més, amb CEEI Elx com entitat col·laboradora.

Per a participar al programa solament és necessari presentar un projecte empresarial viable que puga contribuir a la generació d’ocupació al municipi. Així, el concurs està obert a tots els emprenedors, els projectes dels quals complisquen amb el requisit.

A més del CEEI Elx, el programa també compta amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”, L’Associació de Dones empresàries de la Marina Baixa (Memba), L’institut Valencià de Tecnologies turístiques (INVAT·TUR) i JOVEMPA Marina Baixa.

Els projectes seran valorats per un Jurat que estarà presidit per la regidoria d’ocupació, Foment i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Benidorm i estarà conformat pel Director de l’Agència d’ocupació i Desenvolupament local del propi ajuntament, així com un representat de cadascuna de les entitats col·laboradores.

Des de l’Ajuntament de Benidorm i les entitats col·laboradores han animat a totes les persones a aprofitar el potencial emprenedor de la ciutat per a que es presenten al concurs.

 

PREMIS

La millor idea emprenedora del concurs obtindrà un premi de 2500 €, un ipad i un any gratuït com associat a JOVEMPA Marina Baixa i a MEMBA. El segon premi constarà de 1500€, un Ipad Mini i un any com associat a MEMBA. A més, s’establiran dos accésit, dotats de 500€ cadascun que premiaran al projecte amb major Responsabilitat Social i al de Major promoció Turística.

S/V
1.214 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar