Cerrar

es | val   

Inscripcions obertes: cursos de preparació dels exàmens Cambridge

Les classes del laboratori d’Idiomes UMH tenen com a objectiu preparar als alumnes per a que superen els exàmens

el miércoles, 31 de enero de 2018 de 09:00 a 23:30

Dónde:

Laboratorio de Idiomas UMH

Quorum I

Avenida de la Universidad s/n

Elx/Elche (Alicante)

Contacto:

www.idiomasumh.es | info@idiomasumh.es

Mostrar ampliado

Los cursos, que se desarrollarán de febrero a junio y en grupos reducidos, están abiertos a cualquier persona interesada

Los cursos, que se desarrollarán de febrero a junio y en grupos reducidos, están abiertos a cualquier persona interesada

El laboratori d’idiomes de la UMH ha obert el termini d’inscripció per als cursos de preparació dels exàmens oficials Cambridge English. Les classes tenen com a objectiu preparar als alumnes per a superar aquestos exàmens oficials en les pròximes convocatòries de juny i juliol de 2018 als nivells PET (B1), FCE-FIRST (B2) i CAE (C1). Els cursos, que es realitzaran de febrer a juny i en grups reduïts, estan oberts a totes les persones interessades de la Comunitat UMH, del laboratori d’idiomes o externa. Els interessats a inscriure’s poden fer-ho fins al dimecres 31 de gener al següent enllaç www.idiomasumh.es/preparacion-examenes-cambridge.

Els cursos, que s’impartiran al campus d’Elx, consten de 16 sessions de tres hores cada una. Els alumnes treballaran amb els exàmens reals de Cambridge English de convocatòries anteriors, amb els que practicaran fins adquirir els coneixements necessaris per afrontar-los. Els estudiants completaran un total de huit tests, cada un dels quals es realitzarà i analitzarà en dues sessions. La primera sessió servirà de pràctica real i en la segona es revisarà de manera exhaustiva els encerts i errors i es rebran consells i recomanacions concretes per a millorar els resultats.

El laboratori d’idiomes oferix als seus alumnes i membres de la Comunitat UMH la possibilitat d’obtenir els certificats oficials Cambridge English a les seues instal·lacions, ja que és Centre Examinador Oficial Cambridge a la Comunitat Valenciana. Aquestos certificats tenen un important reconeixement internacional per part de les universitats, ministeris i agències internacionals com a prova de coneixement de l’idioma. També estan reconeguts per la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana així com pel món empresarial com una garantia de competència lingüística en la llengua anglesa.

5
visitas hoy 3 · visitas total 1.083

Usuario: FundacionQuorum

Empresa: PARQUE CIENTÍFICO DE LA UMH DE ELCHE

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 29/11/2017 18:40

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=12892

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 02:07

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar