Cerrar

es | val   

L'empresari José Javier García Zamora, nou president del CEEI Elx

Mostrar ampliado

Nuevo Presidente CEEI ELCHE

Nuevo Presidente CEEI ELCHE

Mostrar ampliado

Asamblea del CEEI Elche

Asamblea del CEEI Elche

L’empresari José Javier Garcia Zamora, consultor y President de l’Associació del terciari Avançat a la província D’Alacant, va a ser elegit ahir, 11 de desembre, com a nou president del Centre Europeu D’empreses i innovació (CEEI) d’Elx en substitució d’Enrique Martin, qui ha estat al front d’aquest els últims huit anys.

En la mateixa assemblea General, es va procedir a renovar la Junta directiva del CEEI i van resultar elegits com a vicepresident, D. Francisco Álvarez Molina, director general d’Economia, emprenedoria i cooperativisme; Tesorer D. Francisco Menargues Garcia, President de l’il·lustre col·legi d’economistes d’Alacant.  David Santiago Vicente, president de Jovempa va ser elegit com a secretari.

Jose Javier García és actualment president de Terciari Avançat a la Comunitat Valenciana, associació de empreses de consultoria, de servicis estratègics y tecnologies de la informació. A més, pertany al consell social de la Universitat d’Alacant, es membre del Comitè executiu de COEPA, Co-director de la càtedra de creixement empresarial UMH y president de la Comissió Nacional d’innovació de FENAC, Federació Nacional de empreses de consultoria, on es membre de la junta directiva així com de la comissió d’assumptes industrials i innovació i de la Comissió de la Societat Digital.  

La nova junta directiva afronta el repte d’impulsar el nou paper dels CEEIS com a instruments de suport a l’emprenedoria innovadora i coordinadors de l’ecosistema valencià d’emprenedoria així com desenvolupar servicis d’alt valor afegit per impulsar la innovació com a palanca de desenvolupament i competitivitat a les pimes.

Des d’aquestes línies volen transmetre la nostra més sincera enhorabona i desitjar-li els majors èxits en pro de l’emprenedoria i la innovació alacantina.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.877

Usuario: CCastilloGon

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/12/2017 09:59

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15056

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 16:01

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar