Cerrar

es | val   

Marketing online, Claus perquè tu empresa cresca este 2018

Mostrar ampliado

articulo mk online

5 claves del marketing online para las empresas

El 2018 ha arribat i amb ell s'activen el nous propòsits per part de les empreses amb l'objectiu de seguir creixent i millorant dia a dia però, saps que internet juga un paper fonamental en eixe desenvolupament?

La visibilitat de la empresa al món online es clau per donar-se a conéixer. Accedir a nous mercats i clients és més senzill si contes amb internet com aliat. Hui en dia existeixen algunes estratègies per aconseguir que el teu negoci cresca de forma positiva.

No obstant, per fer d’internet un vertader aliat no soles has d'estar a la xarxa, és necessari establir una estratègia per a fixar metes i objectius abastables que es veuen reflectits als resultats empresarials. Una vegada fixada la estratègia, és el moment de començar amb les diferents accions planificades. Com ja sabreu, el món del marketing està en continua evolució i es necessari estar actualitzat per no quedar-se darrere.

Coneixes les principals tècniques de marketing digital que poden ajudar-te amb el negoci? Aquí mostrem algunes acciones que marcaran un punt d’inflexió a la teua empresa si les utilitzes correctament.

 

Xarxes socials

Les xarxes socials tindran un gran pes a 2018. Com anys anteriors, estar a les xarxes socials no consisteix en crear un perfil públic i publicar alguna cosa quant no haja res més important que fer. La presencia a les xarxes socials ha de tindre com objectiu, crear un vincle amb els seguidors que permeta estar en contacte amb ells i descobrir en cada moment, quals són les necessitats i tendències del mercat.

 

Video marketing

L’ús cada vegada més cridaner dels smarphones i altres aparells electrònics, explica la importància que està adquirint el vídeo  a les estratègies de marketing. Els continguts audiovisuals estan guanyant cada vegada més terreny als continguts escrits ja que, com s’ha comprovat, permeten arribar a més seguidors. En aquest sentit, és molt important cuidar els continguts ja que els usuaris són cada vegada més exigents. Per aconseguir-lo, es necessari planificar i crear materials que realment vaguen en la línia de aquells aspectes que està buscant l’usuari.

 

Missatgeria instantània

La immediatesa serà una de les claus d’aquest 2018. Els clients volen resoldre les seus dubtes al menor temps possible. D’aquesta manera,  les empreses han de ser capaços de respondre en temps real. Els chatbots, cada vegada més presents a les pàgines web, són una manera de guiar als usuaris al procés de compra per a solucionar junts els problemes. Esta estratègia, a més de millorar la experiència de l’usuari, ajudarà a l’empresa a conèixer millor els seus clients i descobrir les principals inquietuds a cada moment.

 

Big Data

L’arreplega de dades i el correcte ús d’estos, serà altre dels aspectes a tenir en conte durant aquest any. Cada vegada son més les dades i informacions que s’obtenen a través de les navegacions dels propis usuaris. Per aquest motiu, és important que les empreses realitzen una correcta arreplegada de dades ja que estes poden servir per a tomar decisions que ajuden al éxit de la companyia. 

 

Continguts de qualitat

Cuidar els continguts publicats seguirà sent important. Es fonamental que tot allò que es publique a la web de la empresa i a les seues xarxes socials siga cuidat i s’oriente als clients i seguidors. No es tracta de publicar, sinó que hi ha que treballar per a que allò que es publica tinga una repercussió positiva per als clients als que va dirigida la informació.

 

El valor de la presencia de l’empresa a Internet depén de la cura i el treball que dediques a la teua estratègia online.  És important contar amb un equip de persones capaces d’establir una estratègia a la xarxa que ajude a complir amb els objectius de l’any.

5
visitas hoy 2 · visitas total 1.949

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 08/01/2018 10:23

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15194

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar