Cerrar

es | val   

El CEEI D’Elx és partícip de la inauguració del Santander Explorer de la UA

Els projectes seleccionats presenten les seus idees davant la vicerectora d’estudiants i ocupació

Mostrar ampliado

Nuria Grané

Nuria Grané, Vicerrectora de Estudiantes y Empleo de la UA

Mostrar ampliado

Explorer18_Iñaki Mayoral[;;;][;;;]

Iñaki Mayoral, Coordinador del programa EXPLORER en UA

 

Les instal·lacions del col·legi major de la Universitat d’Alacant han sigut testimoni de la inauguració de la octava edició del programa Santander Explorer. Els dèsset projectes seleccionats van realitzar una breu presentació de les seues idees davant l’atenta mirada de Nuria Grané, vicerectora d’estudiants i ocupació, i dels representants d’algunes de les entitats col·laboradores, com el CEEI Elx.

La vicerectora d’estudiants i ocupació va ser l’encarregada d’inaugurar l’acte. Grané es va dirigir als estudiants per assegurar-les que Explorer és un programa que va més enllà de la formació. Com va afirmar, es tracta d’assentar les bases per a que els participants puguen crear les seues pròpies empreses i generen ocupació. A més, va destacar que encara que alguns projectes no posen en marxa l’empresa, els seus participants milloraran la seua inserció laboral per compta aliena.

Nuria Grané, va cedir la paraula als coordinadors del programa, Israel Pastor i Iñaqui Mayoral. Ells van ser els encarregats d’explicar el pla formatiu i d’acompanyament.

Una vegada explicats els principis bàsics d’aquesta iniciativa, va arribar el moment per als dèsset projectes participants en aquesta edició. Tots van realitzar una breu presentació en la que van exposar les seues idees i motivacions per a prendre part d’aquest programa.

La inauguració del programa també va servir per a presentar les entitats col·laboradores que donen suport al programa a través de la tutorització dels projectes. Enguany el programa contarà amb UA Empren, FUNDEUN, Impulsa Alacant i CEEI Elx.

L’esdeveniment, al que també van assistir participants de passades edicions, va concloure amb un temps per al networking, clau per a començar a conèixer-se i posar en comú idees i projectes de cara a l’arrancada del programa.

 

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.333

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/01/2018 10:47

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15239

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 16:16

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar