Cerrar

es | val   

El president del CEEI Elx, Jose Javier Garcia, acudeix al fòrum d’Industria 4.0

Mostrar ampliado

Foro industria40

Foro industria4.0. Imagen de Alicante Plaza

Mostrar ampliado

Jose Javier Garcia

Foro industria4.0. Imagen de Alicante Plaza

El diari ‘Alicante Plaza’ organitzava ahir, dilluns 26 de febrer, a Alacant, un fòrum empresarial per a parlar de l’Industria 4.0. L’esdeveniment va comptar amb la participació de més de 22 representants del ecosistema empresarial de la Comunitat així com amb el Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent i la directora general de l’IVACE, Julia Company. El CEEI Elx va estar representat pel seu president, Jose Javier Garcia, qui va parlar d’alguns dels temes que més preocupen pel que fa a la transformació industrial.

Els representants de l’empresariat de la província d’Alacant així com d’universitats i altres agents socials, van donar la seua visió sobre la situació actual de l’industria valenciana per a argumentar els canvis que estan experimentant les empreses i les noves percepcions d’aquestes per a enfrontar-se al mercat.

El president del CEEI Elx, va aprofitar la seua intervenció per a parlar de les relacions entre els avanços produïts en aquesta nova revolució industrial i l’ocupació. Segons Garcia, els progressos en tecnologia i innovació no van units a la creació de llocs de treball de qualitat, per eixe motiu va parlar de l’aposta per la busca del talent jove a les empreses.

L’encontre ha servit per a obtenir una visió global de la situació actual de les empreses i per a extraure conclusions que puguen derivar en línies de treball interessants, tal i com va senyalar Julia Company.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.590

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 27/02/2018 09:25

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15581

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar