Cerrar

es | val   

Innovació i sostenibilitat per als tractaments de façanes

Grupo Parisien

Grupo Parisien

Publicado el miércoles, 28 de marzo de 2018 a las 13:42

Mostrar ampliado

Revestimiento corcho natural proyectado

Revestimiento corcho natural proyectado. Autor: Vipeq

Mostrar ampliado

Tratamiento fachadas hidrofugados

Tratamiento hidrofugados para fachadas y superficies realizado por Grupo Parisien

La prospecció de mercat és un eix estratègic de la gestió de Grupo Parisien per a detectar les necessitats dels clients i aportar solucions innovadores i diferencials. En matèria de tractament de superfícies, els avanços en I+D+I han creat una nova estratègia comercial a la qual prima la protecció dels edificis i la preservació de la sostenibilitat ambiental. Dos dels serveis de gran interés són el revestiment de suro natural projectat, de recent implantació a l’arc mediterrani, i els tractaments hidròfugs d’última generació.

El revestiment de suro natural projectat és una solució constructiva eco eficient que aïlla i impermeabilitza façanes, parets interiors i cobertes. Això protegeix els immobles d’humitat, contaminació acústica i oscil·lacions tèrmiques. Si parlem d’incendis, aquest material és auto-extingible. S’aplica amb una pistola de polvorització industrial i el resultat final és una superfície de suro que queda adherida a la zona on s’aplica.

El material no es tòxic, no requereix manteniment i presenta una alta durabilitat, garantia per a 10 anys, la qual cosa amortitza la seua inversió. Tot allò, converteix aquest producte en un estalvi econòmic i energètic. Un tercer criteri molt interessant per als clients és la seua utilització com element decoratiu. En projectes d’interiorisme, la possibilitat de jugar amb amplitud de colors i formes, dóna lloc a resultats exclusius que potencien qualsevol estància.  

Una segona gama de tractaments que s’han convertit en les grans estrelles del cuidat de façanes són els hidrofugats. Aquestos productes incrementen la vida útil de les superfícies sobre les quals s’apliquen ja que tanquen els seus porus. Protegeixen del sol, la pluja, la floridura i la temperatura. Degut a que són transpirables, també es converteixen en un aliat important per a eliminar les taques d’humitat que s’assequen des de l’interior fins l’exterior. A més, en alguns casos, incorporen propietats fungicides o antibacterianes. Encara que el seu ús més comú és sobre les façanes i parets, es poden utilitzar també per a tractar taules de treball, bancs de cuina i altres superfícies que es vegen exposades a substàncies olioses o humitat.

Per al cuidat addicional de les façanes, es recomana l’ús de tonificadors, que també són objecte del desenvolupament de noves fórmules que garantissen altes prestacions. Un dels més utilitzats és l’hidro-oli repel·lent. Aquest crea una pel·lícula impermeabilitzant sobre fang, granit i altres pedres naturals. A més es pot donar un aspecte mullat, molt decoratiu. D’altra banda, si busquem protecció contra les pintades, recomanem la solució antigrafitis. A més de prevenir i reparar el deterioro, la millor noticia és que els òptims resultats d’aquestos tractaments es prolonga durant quatre anys.

S/V
visitas hoy 4 · visitas total 1.472

Usuario: CaterinaFerrero

Empresa: Grupo Parisien

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 28/03/2018 13:42

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15832

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 15:06

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar