Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria L’Alacantí es celebrarà a Xixona a finals de setembre

Mostrar ampliado

Comité organizador Focus L´Alacantí

Comité organizador Focus L´Alacantí

El passat dimecres, 30 de maig, es va celebrar la primera reunió del Comité organitzador de Focus Pime L’Alacantí, al teatret de Xixona.

Al comité, presidit per l’alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, van participar una dotzena d’entitats de l’ecosistema emprenedor de la comarca de l’Alacantí: Ajuntament de Xixona, Ajuntament d’Alacant, Associació de comerciants de Xixona, Universitat d’Alacant, Jovempa, AEPI, ICEX Alacant, AINIA, SECOT I CEEI Elx.

Els presents van plantejar les necessitats que, des del seu punt de vista, tenen els empresaris i emprenedors de la zona. Així van llançar diverses propostes que, a les pròximes reunions, es desenvoluparan. L'encontre també va servir per a decidir que la realització de l’esdeveniment tindrà lloc a finals de setembre al Teatret de Xixona.

El CEEI Elx, principal impulsor dels esdeveniments Focus Pime i Emprenedoria de la Província d’Alacant, gràcies al suport d’IVACE, va compartir amb els assistents les bases d’aquestos esdeveniments que són fomentar la innovació a les pimes, impulsar l’emprenedoria al territori i generar sinèrgies entre empreses, emprenedors i entitats participants a través del networking.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada, anys anteriors, per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime i que ha comptant amb el cofinançament dels fondos FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament de l’IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

Per al 2018 s’han programat 25 esdeveniments Focus que recorreran les distintes comarques de la Comunitat Valenciana gràcies al treball conjunt que realitzem totes les entitats de l’ecosistema emprenedor de la Comunitat.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.354

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 31/05/2018 11:23

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16327

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 19:20

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar