Cerrar

es | val   

Xarxa de Dones Emprenedores del Comtat

Red de dones emprendedores del Comtat

Projecte de l'Ajuntament de Cocentaina que pretén connectar a dones empresàries i professionals del Comtat

Publicado por AdmonAlcoi
lunes, 10 de septiembre de 2018 a las 10:15

La iniciativa Temps de Dones. Xarxa de dones empresàries i professionals del Comtat, és un projecte del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina que pretén connectar a les dones empresàries i professionals que desenvolupen la seva feina des de la nostra comarca. Aquesta nova xarxa de proximitat posa el focus en totes les dones del Comtat que siguin empresàries, professionals dels diferents camps o directives d'alguna empresa.

Temps de dones és la xarxa de dones empresàries i professionals del Comtat que té la finalitat de generar sinergies empresarials, contactes, i conèixer-se entre elles. Propiciar oportunitats comercials conjuntes, donar més viabilitat als seus projectes, permetent la cooperació, aprofitant la proximitat, i fomentar el local i el sostenible.

L'objectiu és posar en valor i conèixer totes aquelles activitats professionals que estan portant cap endavant les dones, connectar-les entre elles i així enfortir i ampliar la xarxa comercial del nostre territori.

La posada en marxa d'aquesta Xarxa de Dones Emprenedores del Comtat impulsarà altres accions com ara reunions periòdiques, presentacions de noves professionals, nous productes o nous serveis, organització de xerrades, tallers, esdeveniments de treball en cap de bestiar, elaboració de convenis entre empreses i administracions .

5
visitas hoy 7 · visitas total 1.791

Usuario: AdmonAlcoi

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 10/09/2018 10:15

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=16868

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar