Cerrar

es | val   

Els agents de l’ecosistema de Marina Baixa i Alta es reunixen per a planificar Focus Pime i Emprenedoria

La reunió es va realitzar a l’Ajuntament de Benidorm

Mostrar ampliado

Comité Focus Marina Baixa y Marina Alta

Comité Focus Marina Baixa y Marina Alta

El passat 7 de febrer va tindre lloc, a Benidorm, la primera reunió del Comité organitzador de Focus Pime i Marina Alta i Marina Baixa 2019, a la qual va assistir la regidora d’Ocupació i Desenvolupament de l'ajuntament de Benidorm, Maria Jesús Pinto, així com representats de les entitats INVAT·TUR, Jovempa, Memba (Dones Emprenedores de la Marina Baixa), Ajuntament de L’Alfàs del Pi, CREAMA, AVIBE, UGT, UNED Dènia, UMIVALE, i el CEEI (Centre Europeu d’empreses innovadores) Elx.

La novetat d’aquesta edició es que es tracta del primer Focus Pime i Emprenedoria que ambdues comarques organitzen conjuntament. Així, els agents implicats s’han posat a treballar per a analitzar els possibles temes al voltant dels quals podria versar l’esdeveniment així com estudiar els escenaris per a la realització del mateix.

Aquesta primera toma de contacte també ha servit per a donar a conèixer el balanç de resultats obtinguts al llarg del passat 2018 dintre del projecte.

Focus Pime i Emprenedoria es una iniciativa promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball al marc de la política de suport a l’emprenedoria i a la Pime i que busca aglutinar al major nombre d’agents territorials de la Comunitat Valenciana.

5
visitas hoy 6 · visitas total 528

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 08/02/2019 14:57

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=18055

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:54

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar