Cerrar

Megapunt Tejidos de Punto S.L.

Empresa - ACABADO DE TEXTILES

Ontinyent (Valencia) España

es | val

Megapunt Teixits de Punt S.L. compta amb un equip dinàmic i altament motivat i una organització àgil i eficaç estructurada en quatre àrees ben definides que compten amb personal altament especialitzat: administració, producció, comercialització i gerència. Això permet una resposta ràpida i flexible als nostres clients i agents. La nostra plantilla compta amb una sòlida experiència en el sector tèxtil; la qual cosa confereix gran capacitat d'adaptació en la nostra oferta i servei. Podem treballar amb sèries curtes, en les quals ens centrem en personalitzar al màxim el producte respecte a les necessitats dels nostres clients i a subministrar-los els serveis annexos de tintat, estampat o perxat.
Disposem d'unes àmplies i modernes instal·lacions amb una superfície d'uns 2000m2 en les quals en tres naus industrials està situats tant la maquinària, com el magatzem de producte acabat, el magatzem de matèries primeres i les nostres oficines. Igualment, la nostra empresa compta amb una imatge corporativa molt cuidada, el nostre material de presentació i promocional reflecteix la nostra aposta pel disseny.
Megapunt Teixits de Punt S.L. ja ha exportat de manera directa els seus productes al Regne Unit, Itàlia, França i Portugal; altres mercats objectiu són Rússia, Escandinàvia i Benelux. Els nostres principals clients són fabricadors de producte acabat com puguen ser confeccionistas de roba i de productes per a la llar confeccionats, tapissers, fabricadors de mobles o majoristes.

Megapunto, genero de punto, punto, textil, empresa innovadora

Encuentranos en:

P.l Pla de San Vicent, Carretera Valencia n° 22. Ontinyent E
46870
Ontinyent (Valencia) España
+ 34 96 238 75 06

http://www.likentextil.com/app/inicio/inicio.asp

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

34

Visitas totales

161

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

31/03/21

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

34

Visitas totales

161

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

31/03/21

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar