Cerrar

es | val   

La Universitat de València convoca UVemprén Valor Públic, el nou programa de formació, intraemprenedoria i talent en les AAPP

La Universitat de València convida a participar en aquest programa a totes les entitats públiques de la província de València.

Hasta el lunes, 15 de febrero de 2021 a las 23:59

UVemprén

UVemprén

Publicado el miércoles, 13 de enero de 2021 a las 13:19

Mostrar ampliado

UVemprén Valor Públic

UVemprén Valor Públic

L'objectiu d’UVemprén Valor Públic, convocat per la Universitat de València a través del seu Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), és proporcionar formació complementària i experiència pràctica a l'estudiantat universitari que vulga accedir i desenvolupar una carrera professional en les Administracions Públiques. D'aquesta manera, les persones participants podran comprendre millor l'estructura organitzativa i la cadena de valor d'aquestes entitats, i potenciar competències i habilitats relacionades amb l’intraemprenedoria pública i el desenvolupament d'un perfil innovador.

Amb aquesta finalitat, el programa convoca un total de 70 ajudes per a l'estudiantat de grau i màster de la Universitat de València que vulga realitzar pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats o la Diputació de València. Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona per a cobrir les despeses de desplaçament al llarg de tot el període de pràctiques, que haurà de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2021. A més, l'ajuda inclou també l'emissió d'un certificat en intraemprenedoria en les Administracions Públiques.

Per a formalitzar la inscripció en el programa és necessari accedir a la pàgina web d’UVemprén Valor Públic i consultar el llistat d'entitats públiques d'acollida –que s'anirà actualitzant en els pròxims dies— per a seleccionar la seua plaça entre les quals s'ofereixen, abans d'emplenar la sol·licitud que es podrà presentar en instància general habilitada en la seu electrònica de la Universitat de València ENTREU, dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit programa UVemprén Valor Públic.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 22 de gener de 2021.

5
1.083 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar