Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria Marina Baixa 2017

cabecera logo Focus Marina Baixa 2017 Benidorm

el miércoles, 27 de septiembre de 2017 de 09:00 a 14:00

Dónde:

Ayuntamiento de Benidorm

Salón de actos

Plaza de SS. MM. Los Reyes de España 1

Benidorm (Alicante)

Plazo finalizado

 

09:30-10:00 Recepció de participants

L'aforament és limitat, per tant, la inscripció és obligatòria per poder accedir al recinte. És necessari arribar amb temps ja que es realitzarà control d'aforament en l'Ajuntament de Benidorm.  

10:00-10:10   Benvinguda a l'acte

De l'Excm. Sr. Antonio Pérez Pérez, Alcalde de Benidorm i l'Il·lm. Sr. Francisco Álvarez Molina, Director General d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

 CONFERÈNCIA (10:00 – 11:30) 

10:00-11:30 INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA “MISE EN PLACE”

 

Tots coneixem el potencial creatiu i genial de Ferran Adrià. En aquest moment treballa perquè aquest potencial creatiu arribe a qualsevol disciplina, alhora que elabora un mètode que cerca concentrar el màxim de coneixement, classificant-lo amb tot el rigor i l’ordre d’una gran cuina.

Quin tipus de coneixement i formació reclama el mercat? Les oportunitats d’innovació i creativitat passen per una bona formació superior? El coneixement afegeix res a la creativitat? Quines oportunitats es presenten els propers anys per generar riquesa?

A totes aquestes qüestions, respondrà Ferran Adrià, un dels millors cuiners del món. Ha guanyat nombrosos premis, entre ells el de millor cuiner per The Culinary Institute of America el 2009 o el de millor xef de la dècada per la revista The Restaurant Magazine. Ha aconseguit el premi San Pellegrino en cinc ocasions, que ha distingit el seu restaurant, elBulli, como el millor del món.

Actualment treballa al seu nou projecte: elBulliFoundation.

T’informem que, en inscriure’t a aquesta activitat, ens autoritzes a proporcionar el teu correu electrònic a Elbullifoundation, amb la finalitat que rebes una invitació oficial a l’acte de Ferran Adrià. També obtindràs el llibre de Mise en place, que ha estat elaborat per CaixaBank junt amb elBulliFoundation. Amb aquest llibre inspiracional, podràs entendre d’una forma breu, senzilla i pràctica quins són els principals punts que has de tenir en compte a l’hora de crear el teu restaurant.

Si no vols que cedim la teua adreça de correu electrònic a la "Elbullifoundation", preguem ens ho faces saber per mitjà d'una comunicació a l'adreça [email protected] 

 

11:30-12:00 Coffee-break

Visita de l’Excm. Sr. Antonio Pérez Pérez , Alcalde de Benidorm, Il·lm. Sr. Francisco Álvarez Molina, Director General d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

  

12:00-13:00 Taller 1: Casos d’èxit al territori

L’objectiu d’aquest taller és conèixer de primera mà, experiències d’empreses del territori, que estan duent a terme innovacions amb èxit a diferents àmbits empresarials.

Ponents:

Moderador:

Guillermo Campos Picó, President JOVEMPA Marina Baixa 

13:00-14:00 Taller 2: Networking-Training

Activitat de treball en xarxa en la qual els assistents, a més d’establir contacte i beneficis que caracteritzen un networking, participen en dinàmiques i activitats que els permeten reforçar o aprendre estratègies, recursos o habilitats útils per a la seua activitat professional.

En aquesta activitat de formació, els assistents treballaran per equips un model de tècniques de venda, la tècnica AIDA, per elaborar missatges atractius, que capten l’atenció de potencials clients. És aplicable a més per a tota comunicació amb el client, en general, per a tot tipus de relacions de venda.

 

Ponent:

Beatriz Muñoz, Formadora i Coach del Club Empresarial de La Marina

 


 Descarrega el programa en PDF de Focus Pime i Emprenedoria Marina Baixa 2017 

5
visitas hoy 3 · visitas total 4.822

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 24/07/2017 14:03

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=12351

Comentarios

enperez

enperez - 22-09-2017

Inscripción evento

Buenos días,

Su usuario no aparece en nuestro listado. Intente volver a inscribirse pero tenga en cuenta que estará en lista de espera. Debido al interés generado el ayuntamiento dispondrá de una pantalla en el hall para las personas que estén en lista de espera.

Saludos.

Mensin5

Mensin5 - 22-09-2017

Jornada en Benidorm

Buenas tardes, no sé si me he registrado bien y no he recibido confirmacion. Un saludo, 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar