Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó

Focus Pyme y Emprendimiento Alto y Medio Vinalopó 2019

Reinventar models de negoci en temps de xarxes

el jueves, 27 de junio de 2019 de 09:00 a 13:30

Dónde:

Auditorio Municipal de Salinas

Calle Comparsa Moros Laguneros, 1

Salinas (Alicante)

Obtén aquí tu acreditación

Plazo finalizado

Esdeveniment dirigit a empresaris i emprenedors que persegueix l'objectiu de detectar oportunitats de negoci, generar sinergies entre els assistents, així com demostrar a la societat que en aquesta vital qüestió de reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor, col·laborem totes les organitzacions que realitzem activitats amb objectius convergents. 


Es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dintre de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea dintre del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

PROGRAMA
 

 
 

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DE L'ESDEVENIMENT

 
 

ACREDITACIONS

 

Per a assistir a l'esdeveniment, a més d'inscriure't (botó blau, dalt),portar la teua acreditació impresa o al mòbil. T'enviarem l'acreditació al teu correu per si ho desitges, també pots obtenir-la fent clic en AQUEST ENLLAÇ.Financian:

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad EmpresarialFondos Feder

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)Ayuntamiento de SalinasInstituto de Desarrollo de Elda ( IDELSA )Concejalia de comercio del Ayuntamiento de EldaAYUNTAMIENTO DE PETRER PetreremprendeGabinete de Promoción y Desarrollo del Ayuntamiento de VillenaAYUNTAMIENTO DE MONFORTE DEL CIDM.I. AYUNTAMIENTO BIAR JOVEMPA Vinalopó (Asociación De Jóvenes Empresarios De La Comarca Del Vinalopó)ADLYPSE ALICANTEFEVECTA. Federación Valenciana de Empresas Cooperativas de Trabajo AsociadoAVECAL, Asociación Valenciana de empresarios del CalzadoASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DE VILLENA. VI DE VILLENA

Colaboran:

Ecommaster.esOmawaSERNUTEC, S.L.GODREAMS VRSiraniaBNewsAnban
S/V
10.052 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar